بدون نظر
 
جانشین فرمانده سپاه امام رضا علیه السلام:
امروز تدابیر و افکار امامین انقلاب در مرزهای فلسطین اشغالی خیمه زده‌است
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۲ در ۹:۱۶ ق.ظ
 
جانشین فرمانده سپاه امام رضا علیه السلام گفت: امروز تدابیر و افکار امامین انقلاب در مرزهای فلسطین اشغالی خیمه زده و فلسطینیان دریافتند که می‌توانند دست قدرتمندی بر سینه دشمن بزنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت، سردار علی‌اکبر افراسیابی، صبح امروز در آئین تکریم و معارفه فرماندهان سپاه ناحیه بسیج تربت حیدریه اظهار کرد: دشمنان در اغتشاشات اخیر آنقدر امیدوار بودند که در سال ۱۴۰۱ دیگر ۲۲ بهمنی نخواهیم داشت، اما بازهم محاسبات دشمن اشتباه بود و در ۲۲ بهمن بیشترین حضور مردم را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه امروز افکار و تدابیر امامین انقلاب اسلامی دنیا را فراگرفته، افزود: در هرکجای دنیا که امروز نگاه می‌کنیم افکار و اندیشه‌های امامین انقلاب است که نه تنها ملت ایران را سرافراز بلکه دیگر ملتها را به خروش وا داشته‌است.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا علیه السلام گفت: امروز تدابیر و افکار امامین انقلاب در مرزهای فلسطین اشغالی خیمه زده و فلسطینیان دریافتند که می‌توانند دست قدرتمندی بر سینه دشمن بزنند.

وی تاکید کرد: این مردم و جوانان فلسطینی بودند که عملیات طوفان الاقصی را رقم زدند و ضربه بزرگی را به صهیونیست‌ها وارد کردند

افراسیابی گفت: یک هفته است هر روز اعلام می‌کنند حمله زمینی می‌کنیم اما توان و جرٱت این اقدام را ندارند، صهیونیست‌ها از شدت ناراحتی و ضربه‌ای که خوردند ناچار به بمباران مردم و زنان و کودکان بی‌دفاع شد.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا علیه السلام گفت: دشمن در اتاق عملیات خود به دنبال ضربه به وحدت و امنیت ملی کشور است، ماملت امام حسینیم و در این ملت وحدت شکنی، خودبینی و تشکیک و دو دلی نیست و همه یکرنگی و انسجام است.

پاسداری یک رسالت است/تمام فعالیت‌های بسیج باید منجر به کادرسازی و تربیت انسان در طراز انقلاب اسلامی‌شود

سرهنگ احمد ناصری موحد، فرمانده سابق سپاه ناحیه تربت حیدریه در این آئین گفت: پاسداری یک رسالت و افتخار است و بر همین اساس تمام فعالیت‌های بسیج باید منجر به کادرسازی و تربیت انسان در طراز انقلاب اسلامی‌شود

وی تصریح کرد: بسیج شجره طیبه‌ای است که امام راحل آن را پایه گذاری کرد تا در حفظ دستاوردها و رسیدن به اهداف و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی به عنوان بازوی تنومند نظام عمل کند.

ناصری موحد افزود: مشکل ما در کشور فقط ضد انقلاب است و کسی که مقابل انقلاب باایستد با قدرت مقابلش می‌ایستیم

دغدغه اصلی سپاه و بسیج حفظ انقلاب و ارزش‌های نظام اسلامی است 

حجت الاسلام سید محمد معلمی، امام جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: سپاه و بسیج هر کجا ارزشی از انقلاب اسلامی به خطر بیفتد، در آنجا به بهترین شکل ممکن حضور دارد و نتیجه آن هم بسیار ارزشمند و امی‌دوار کننده است.

وی افزود: نیروی مقدس سپاه و بسیج همه انرژی و وظیفه خود را صرف حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی می‌کند.

معلمی‌گفت: امروز فعالیت بسیج همانند قلب پاک یک بدن است که برای کشور می تپد و الگویی که امام راحل با عنوان ارتش ۲۰ میلیونی ارایه کرد به مثابه میوه‌ای شیرین بود و این میوه آنقدر شیرین بود که دیگر کشورهای مسلمان زیر سلطه مستکبران عالم از این درخت تنومند الگو گرفتند و حشدالشعبی‌ها، انصارالله، حزب‌الله، فاطمیون، زینبیون و. . . . شکل گرفتند.

امام جمعه تربت حیدریه بیان کرد: امروز اقتدار جمهوری اسلامی و سیستم اطلاعاتی و امنیتی سپاه و بسیج زبان زد عام و خاص شده‌است.

وی با بیان اینکه اگر دیده بانی قوی سپاه و بسیج در کشور نباشد امروز شاهد این امنیت نبودیم، گفت: نیروهای سپاه و بسیج همیشه آماده برای خدمت به مردم هستند و اگر کام مردم از امنیت شیرین است به برکت فرزندان سپاه و بسیج است که دشمن حتی فکر حمله نطامی به کشور را هم در سر نمی‌پروراند.

جهاد تبیین با محوریت مشارکت حداکثری

سرهنگ علی یعقوبیان، فرمانده جدید سپاه ناحیه تربت حیدریه بیان کرد: قصد دخالت در انتخابات را نداریم و رسالت اصلی سپاه و بسیج در قالب جهاد تبیین و تلاش برای مشارکت حداکثری در انتخابات است

وی افزود: برگزاری کنگره ۱۱۰۶ شهید منطقه تربت حیدریه رسالت همه اقشار مختلف است چرا که امروز امتیت و اقتدار کشور مرهون رشادت‌های این عزیزان است

یعقوبیان گفت: فعالیت‌های خوب و مثمر ثمر گذشته را همچنان ادامه‌ خواهیم داد.

در پایان این مراسم ضمن تجلیل از زحمات سه و سال و اندی سرهنگ احمد ناصری موحد، سرهنگ پاسدار علی یعقوبیان بعنوان فرمانده جدیده سپاه ناحیه بسیج تربت حیدریه معرفی شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند بازدید ۵۹۰۰۰ نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری تربت‌حیدریه امسال انسداد مرزهای خراسان رضوی به اتمام می‌رسد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort