بدون نظر
 
همزمان با فصل برداشت زعفران؛
بزرگترین بازار فروش طلای سرخ جهان در تربت حیدریه راه اندازی شد
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۲ در ۶:۰۵ ق.ظ
 
در آستانه فصل برداشت زعفران، بزرگترین بازار فروش این محصول در مجاورت پایانه مسافربری تربت حیدریه راه اندازی شد.

حسین ارجمندی، مدیر بازار گل زعفران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت، اظهار کرد: با توجه به اینکه زعفران یکی از مهم‌ترین محصولات استراتژیک بخش کشاورزی منطقه تربت حیدریه به شمار می‌رود، لذا بازار خرید و فروش گل زعفران امسال از ۲۰ مهرماه در مجاورت پایانه مسافربری آغاز به کار کرده‌است.

وی تصریح کرد: این بازار هر ساله به مدت ۵۵ روز با مساحت حدود ۸ هزار متر به متقاضیان خرید و فروش گل زعفران در شهرستان‌های تربت حیدریه، زاوه و مه ولات واگذار می‌شود.

ارجمندی بیان داشت: بازار گل زعفران تربت‌حیدریه، بزرگ‌ترین بازار گل زعفران جهان است و به اعتبار این بازار و به خصوص کیفیت بالای زعفران منطقه تربت‌حیدریه شامل سه شهرستان تربت‌حیدریه زاوه و مه‌ولات، همه ساله شاهد ورود گل زعفران از دیگر نقاط استان خراسان رضوی برای عرضه در این بازار و فروش آن به نام گل زعفران این خطه هستیم.

وی اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل برداشت، روزانه نزدیک به یک تُن گل تَر وارد چرخه مبادله در این بازار می‌شود و هر چه به پایان آبان ماه جاری نزدیک می‌شویم این رقم بیشتر نیز خواهد شد.

مدیر بازار زعفران تربت‌حیدریه گفت: برای تجهیز و آماده سازی بازار شهرداری ۲ میلیارد ریال هزینه شده و برای رفاه حال مراجعان نصب و راه‌اندازی دوربین‌های مداربسته، نصب شیر آب، استقرار یک دستگاه خوپرداز خودرویی، استقرار نیروی انتظامی و راهور، پایش و نظارت بر مسایل بهداشتی و دیگر خدمات مورد نیاز انجام شده‌است.

منطقه تربت حیدریه با سطح زیر کشت بیش از ۲۲ هزار هکتار و تولید بیش از ۷۰ تن محصول خشک زعفران، بزرگ‌ترین مرکز تولید زعفران در دنیا محسوب می‌شود، اما مهم‌ترین نیاز برای تولید ثروت، تثبیت اشتغال پایدار و ارز آوری در این منطقه ساماندهی بازار زعفران است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
تأکید امام جمعه تربت‌حیدریه بر نقش زنان در عاشورا صنعت نوغانداری خراسان رضوی و چالش‌های پیش‌رو ۳۵ حلقه چاه کشاورزی به نیروگاه خورشیدی مجهز شد نهادهای بین‌المللی ابزاری برای بردگی مدرن هستند سهم ۱۸۶ میلیارد تومانی تربت‌حیدریه از توزیع اعتبارات آئین تشییع شهید حسن احمدی در شهرستان زاوه نبرد ما با رژیم صهیونی تازه آغاز شده است ملت متمدن ایران تسلیم شدنی نیست برای قوی شدن باید قاطعانه پاسخ تجاوز دشمن را بدهیم سهمیه نانوایی‌ها افزایش یافته‌است/کمبودی در تأمین کالاهای اساسی نداریم تجاوز آمریکا شکست رژیم صهیونی را نمایان کرد مشارکت ۳ هزار میلیاردی خیرین تربت‌حیدریه برای توسعه زیرساخت‌های سلامت
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort