کد خبر : 33168
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷

با حضور بانوانی از سراسر کشور؛

جشنواره ملی لالایی خوانی در تربت حیدریه برگزار می شود

جشنواره ملی لالایی خوانی در تربت حیدریه برگزار می شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت‌ حیدریه صبح امروز در جلسه شورای فرهنگ اظهار کرد: قرار است ۱۰۰ بانوی هنرمند در قالب ۲۵ گروه از ۹ استان کشور، هنر خود در زمینه لالایی و آواهای محلی، در معرض قضات داوران و نیز مردم علاقه‌مند قرار دهند. امیر

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت‌ حیدریه صبح امروز در جلسه شورای فرهنگ اظهار کرد: قرار است ۱۰۰ بانوی هنرمند در قالب ۲۵ گروه از ۹ استان کشور، هنر خود در زمینه لالایی و آواهای محلی، در معرض قضات داوران و نیز مردم علاقه‌مند قرار دهند.

امیر قربانی بیان کرد: از ویژگی‌های جشنواره آن است که کلیه عوامل و دست‌اندرکاران و حتی داوران خانم و آقایان دخالتی در نحوه برپایی آن ندارند.

امام جمعه تربت‌حیدریه ضمن سپاسداشت از دست‌اندرکاران جشنواره اظهار داشت: این حرکتی فرهنگی گویای ارج‌گذاری به مقام و منزلت زن در ایران و شایسته است سایر دستگاه‌ها نیز در برپایی هر چه بهتر این رویداد فرهنگی همکاری و تشریک مساعی لازم را داشته‌باشند.

حجت‌الاسلام سیدمحمد معلمی در عین حال افزود: اما اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید این نکته مهم را از یاد نبرد که شهرستان تربت‌ حیدریه معروف به شهر پیشتاز انقلاب اسلامی و خطه هزار شهید و این بدان معناست که به شکلی رفتار نشود که به باورهای دینی و اعتقادی مردم بی‌حرمتی صورت گیرد.

مسئول بسیج دانش‌آموزی سپاه ناحیه تربت‌حیدریه از برپایی لیگ جت (جهاد تبیین) آبان ماه امسال در حوزه فضای مجازی خبر داد و افزود: برنامه‌ریزی لیگ به صورت استانی و توسط شورای فرهنگ عمومی برنامه ریزی و در این خطه ما آن را برگزار می‌کنیم.

سرهنگ دوم محمدرضا قدیرپور با بیان اینکه لیگ با موضوع تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و عفاف و حجاب است، گفت: هدف از برپایی لیگ تقویت شور و شعور انقلابی دانش‌آموزان و گروه سنی شرکت‌کنندگان نیز ۱۲ تا ۱۸ سال است.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.