بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
بومی سازی صنعت هسته‌ای در کشور راهبرد ما می‌توانیم را عملیاتی کرد
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ در ۹:۰۷ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه گفت: صنعت هسته‌ای یک دانش بن بست شکن و راهبرد ما می‌توانیم را به منصه ظهور رسانده چرا که این صنعت دانش‌بنیان و پیشرفته‌است و نشان می‌دهد دشمن در این حوزه شکست خورده‌است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت، حجت الاسلام سید محمد معلمی، در آئین خطبه‌های عبادی سیاسی جمعه تربت حیدریه به دیدار اخیر دانشمندان هسته‌ای با رهبر معظم انقلاب اشاره و اظهار کرد: صنعت هسته‌ای کشور یک صنعت کلیدی است و هر کس ایرانی است و اقتدار و پیشرفت کشور را دوست دارد باید مدافع حقوق هسته‌ای ایران باشد.

وی در اهمیت این دانش گفت: در صنعت هسته‌ای فراوانی و کاربردهای گوناگونی در بخش‌های پزشکی، انرژی، ساخت نیروگاهها، زمین شناسی، دارویی و کشاورزی بکار گرفته می‌شود و برای همین است که این صنعت کلیدی است، اما عده‌ای برای دلخوشی غربی‌ها در دولت‌های قبلی در راکتورهای هسته‌ای سیمان ریختند و تمام زحمات جوانان این کشور را نابود کردند که شاید غربی‌ها نیم نگاهی به آنها داشته‌باشند و نتیجه آن فقط هیچ بود.

خطیب جمعه تربت حیدریه افزود: سفر ریاست جمهوری به حیات خلوت آمریکا یک بعد سیاسی دارد و این در حالی است که امریکای لاتین منبع ذخیره ثروت‌های عظیم معدنی است، ضمن آنکه یک روحیه استکبار ستیزی با آمریکا دارند لذا از این جهت حضور در این نقطه یک حرکت ارزشمند است و منافع فراوانی برای کشورمان خواهد داشت.

حجت الاسلام معلمی به سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله در اول ذی الحجه اشاره داشت و افزود: برای ازدواج آسان بخشی از وظایف متوجه مسئولان است که باید مشکل مسکن و اشتغال را رفع کنند، اما پدر و مادرها هم تا می‌توانند ازدواج‌ها را آسان کنند و لازم نیست که برای یک حهیزیه ۵۰۰ میلیون تومان هزینه بشود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه توسعه خدمات درمانی تربت‌حیدریه با سرمایه‌گذاری گسترده گرامیداشت شهدا یک جهاد مستمر است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort