بدون نظر
 
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی:
158 هزار خانوار نیازمند تحت پوشش کمیته امداد خراسان رضوی قرار گرفته اند
تاریخ انتشار : ۲۹ تیر ۱۳۹۴ در ۴:۲۸ ق.ظ
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: بالغ بر 380 هزار نفر در قالب 158 هزار خانوار نیازمند، تحت حمایت کمیته امداد این استان قرار دارند.

محسن مسعودیان راد در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، افزود: در سطح استان خراسان رضوی 158 هزار خانوار نیازمند تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند و بالغ بر این رقم نیازمندانی هرساله بصورت موردی به این نهاد مراجعه می کنند.

 

وی بیان داشت: مردم خیر و نوع دوست خراسان رضوی در سال گذشته 22 میلیارد ریال زکات فطره خود را به کمیته امداد پرداخت کردند.

 

مسعودیان راد تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته در خصوص ساماندهی و هماهنگی با سایر دستگاههای حمایتی و خیرین و بهزیستی، پیش بینی می کنیم امسال شاهد افزایش پرداختی زکات فطره به کمیته امداد باشیم.

 

وی به چگونگی هزینه کرد زکات در استان اشاره کرد و افزود: زکات فطره جمع آوری شده در هر شهرستان برای نیازمندان همان شهرستان هزینه می شود و در کلانشهرهای همچون مشهد زکات فطره در میان نیازمندان محلات و محرومان مناطق حاشیه شهر توزیع می‌گردد.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: مردم خیر و نوعدوست شهرستان تربت حیدریه در سال گذشته 303 میلیارد و 200 میلیون ریال مشارکتها و مساعدتهای نقدی و غیر نقدی خود را به کمیته امداد اهدا کردند.

 

وی تعداد ایتام این استان را 15 هزار و 500 نفر عنوان کرد و افزود: 65 هزار حامی ایتام در خراسان رضوی به 15 هزار و 500 یتیم در این استان کمکها و مساعدتهای نقدی و غیر نقدی خود را ارائه می کنند.

 

مدیر کل کمیته امداد خراسان رضوی اذعان کرد: 50 هزار فرزند در خانه که از سرپرست محروم هستند در طرح محسنین کمیته امداد ساماندهی شدند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
کتاب‌های کنگره شهدای تربت‌حیدریه رونمایی می‌شود ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort