بدون نظر
 
با حضور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی؛
بزرگ‌ترین تشکل زعفران‌کاران ایران در تربت‌حیدریه راه اندازی شد
تاریخ انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۱۹ ق.ظ
 
بزرگ‌ترین تشکل زعفران کاران ایران با نام شرکت بین‌المللی زعفران اصیل سرزمین کهن (تعاونی سهامی عام) ظهر امروز با حضور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی راه اندازی شد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت، سخنگو و عضو هیات مدیره این تعاونی در آیین راه اندازی این تعاونی اظهار کرد: تعاونی با سرمایه اولیه ۱۰ میلیارد تومان و با هدف حمایت از کشاورزان و دست‌اندرکاران حوزه زعفران از تولید تا فرآوری و صادرات در ایران،  تشکیل شده‌است.

مهدی جهانشیری با بیان اینکه این تشکل یک تعاونی ملی با حضور ۲ گروه عضو حقیقی و حقوقی است، گفت: تعداد سهامداران حقوقی ۵۵ و تعداد سهامداران حقیقی ۱۳۰ نفر به صورت مستقیم و تعداد اعضا به صورت غیرمستقیم، هزار و ۲۰۰ نفر (اعم از حقیقی و حقوقی) از سرتاسر کشور هستند.

وی تصریح کرد: تمامی اعضای حقیقی و حقوقی از افراد شاخص، تاثیرگذار، صاحب‌نظر و تصمیم‌ساز زعفران کشور از جمله زعفران‌کاران کل مالک و نمونه، صاحبان صنایع مرتبط با زعفران، صادرکنندگان زعفران و اعضای اتحادیه‌ها و تعاونی‌های زعفران‌کاران سرتاسر کشور هستند.

جهانشیری با بیان اینکه این دومین شرکت تعاونی گسترده (بعد تعاونی سوله سازان) بعد انقلاب در ایران می‌باشد که حجم فعالیت‌هایش بسیار گسترده‌است، گفت: در راستای حمایت از زعفرانکاران بنا داریم امسال و در فصل برداشت زعفران، برای نخستین بار در سطح کشور از ابتدا تا انتها برای کلیه مراحل تولید، خرید، فروش و صادرات زعفران از وجود اعضا استفاده شود.

وی اظهار کرد: بر این اساس عملکرد تعاونی به هیچ وجه انتفاعی نیست و هنر ما در بسیج سهامدارانی است که سرجمع دارایی آنها به رقم سه هزار میلیارد تومان می‌رسد.

جهانشیری گفت: تا امروز قدرت اجرایی اعضا بلااستفاده مانده‌بود و از امروز بناست برای کسب سود جمعی، از وجود اعضا بهره‌برداری می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort