بدون نظر
 
رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب مجلس:
اضمحلال رژیم موقت صهیونیستی وعده صادق الهی است
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ در ۴:۴۵ ق.ظ
 
رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب مجلس گفت: اضمحلال رژیم موقت صهیونیستی وعده صادق خداوند و جزء سنت‌های الهی خواهد بود و جوانان ما نابودی اسرائیل را طبق وعده الهی شاید کمتر از آن ۲۵ سالی که حضرت آقا فرمودند خواهند دید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ محسن زنگنه چهارشنبه شب در مراسم جشن ولادت امام حسن مجتبی (علیه السلام)تربت حیدریه اظهار کرد: بر اساس آیات قرآن کریم یکی از سنت‌های الهی این است که همیشه جبهه حق بر باطل پیروز و در هر نزاعی بین جبهه حق و باطل حتما جبهه حق پیروز نهایی خواهد بود و این مسئله جزء مسلمات دنیای ماست.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند بنده به هر طرف نگاه می‌کنم و از هر جهت محاسبه می‌کنم می‌بینم مردم ما زیر سایه جمهوری اسلامی در مبارزه با کفر و استکبار جهانی پیروز نهایی هستند، اینکه برغم مشکلاتی که در کشور وجود دارد، معظم له محکم می‌فرمایند ما پیروز هستیم اساس آن وعده صادق خداوند در قرآن و سنت‌های الهی است.

زنگنه بیان داشت: اگر ما بر جبهه حق‌مان استقامت کنیم، یقینا پیروز نهایی خواهیم بود و یقین داشته‌باشید که جوانان ما اضمحلال رژیم منحوس اسرائیل را طبق وعده الهی شاید کمتر از آن ۲۵ سالی که حضرت آقا گفتند را خواهند دید.

وی گفت: جوان‌های عزیز دل‌هایشان نلرزد و مطمئن باشند به وعده خداوند و سنت‌های الهی که پرچم اسلام بر فراز مسجد الاقصی و کاخ سفید آمریکا برافراشته خواهد بود.

زنگنه افزود: در همه علوم مسلماتی وجود دارد و اصول لایتغیر علم، ثابت هستند، در عالم هم اصولی است که تغییر ناپذیر است و این سنت‌های الهی و قواعد از زمان حضرت آدم تا روز قیامت وجود دارد و تغییر نخواهد کرد و این سنت‌های الهی در همه مکان‌ها و زمان‌ها تغییر ناپذیر بوده و عالم بر اساس همین سنت‌ها نظم گرفته‌است.

زنگنه ادامه داد: اینکه چرا وجود نازنین امام حسن (علیه السلام) صلح نامه امضا کردند، این بود که در تاریخ هر جا اسلام ضربه خورد از داخل و از متحجرین و دنیاطلب‌ها و قدرت طلب‌ها بود.

وی گفت: در کتاب انسان ۲۵۰ ساله مقام معظم رهبری می‌فرمایند دو جریان وجود دارد، گاهی جریانی اسمش اسلامی است اما روحش با اسلام متفاوت است، رعایت ظواهر کافی نیست و باید هوشمند بود و جریان واقعی اسلام را شناخت، امام خامنه‌ای می‌فرمایند: در جنگ صفین هر دو طرف جنگ هم روزه می‌گرفتند و هم نماز می خواندند؛ اما جبهه حق جبهه علی (علیه السلام) بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز دشمنان اسلام در مقابله با نظام قدرتمند جمهوری اسلامی‌کاری نمی‌توانند بکنند امروز دشمنان ما و مستکبرین در فضای مجازی تبلیغات عظیمی علیه نظام به راه انداخته و در پی ضربه زدن به ما هستند اما شکرخدا همه خواب هایی که دیده‌بودند نقش برآب شد.

رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب گفت: امروز همه وظیفه داریم تا پای خود را جای پای ولی فقیه بگذاریم، اینکه می‌گویند باید پشت ولی فقیه باشیم خوب است اما باید بدانیم که وظیفه مهم دیگر ما همراه و کنار ولی فقیه بودن است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه توسعه خدمات درمانی تربت‌حیدریه با سرمایه‌گذاری گسترده گرامیداشت شهدا یک جهاد مستمر است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort