



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ علیرضا مهرانفر مدیر شرکت مخابرات شهرستان تربتحیدریه صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اکنون ۹۸ درصد مردم این خطه با ۷۵ هزار و ۳۰۰ هزار خط ثابت از خدمات این اداره بهرهمند هستند.
علیرضا مهرانفر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا حوزه نگهداری فیبرنوری این شهرستان را نزدیک به سه هزار کیلومترعنوان کرد و افزود: ۲۱ هزار و ۸۰۰ مشترک اینترنت پرسرعت نیز در این شهرستان وجود دارد.
وی در ادامه به مصوبات سفر امسال استاندار اشاره کرد و گفت: سفر نماینده عالی دولت در استان هفت مصوبه در سه محور کلی شامل: توسعه ارتباطات سیار، توسعه شبکه کابل و نصب پورتهای دیتا با تخصیص ۲۲ میلیارد تومان اعتبار به همراه داشت که اکنون با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی میتوانیم ادعا کنیم تقریبا تمام آنها به سرانجام رسیدهاست.
مدیر شرکت مخابرات تربتحیدریه اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۱۳ مورد سرقت کابل در محدوده شهری و روستایی شامل ۱۳ کیلومتر کابل مسی و چهار کیلومتر فیبر نوری صورت گرفت که به تبع آن هزار خط تلفن قطع شد.
وی افزود: پارسال نیز ۵۴۸ مورد سرقت شامل ۱۲ هزار متر کابل در محدوده شهری به وقوع پیوست که به دنبال آن، ۸۰۰ خط تلفن قطع شد.
مهرانفر با بیان اینکه پیشتر سرقتها تنها در محدوده شهری انجام میشد، گفت: اما دامنه این سرقتها امسال به نقاط روستایی نیز گسترش یافته به طوری که شاهد سرقت کابل در برخی نقاط روستایی نظیر شیرآباد، مزجرد، احمدآباد شیخ و دوغشک به طول ۶۰۰ تا هزار متر نیز بودهایم.
وی میزان هزینه کرد برای وصل مجدد شبکه مخابراتی در هر روستا را بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان عنوان و اظهار کرد: البته تنها در روستای دوغشک برای اجرای هزار متر فیبرخاکی و نصب یک مرکز تلفن مستقل، نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان هزینه شد.
مهرانفر همچنین اظهار کرد: پوشش ارتباطات راه دور شهرستانهای بردسکن، خلیلآباد، کاشمر، مهولات، زاوه، خواف و رشتخوار زیر نظر اداره مخابرات تربتحیدریه است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید