



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام سید محمد معلمی، در خطبه های امروز نماز عبادی سیاسی جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: نزدیک دو قرن است از عهدنامه ننگین ترکمنچای می گذرد و این عهدنامه توسط سران همین کشور که هیچ اراده ای برای مقابله با زیاده خواهی دشمن نداشتند منعقد شد و این ملت را به ذلت کشبدند، اما در دفاع مقدس جوانان عزیز از آب و خاک و ناموس این ملت جانانه دفاع کردند.
وی تصریح کرد: در جنگ جهانی دوم غاصبان و استعمارگران در شهرهای ایران به راحتی هتک حرمت ناموس این مردم را کردند و امروز ببینید در چه جایگاهی هستیم و ابر قدرتمندترین قدرت دنیا دیگرجرات نگاه چپ به این کشور را. ندارد.
معلمی با بیان اینکه رزمندگان اسلام با الگو از مکتب سیدالشهدا علیه السلام خالصانه در دفاع مقدس حضور یافتند، افزود: دستاورد دفاع مقدس جز عزت و عظمت چیز دیگری نیست، خون های فراوان دادیم و عزیزان خود را از دست دادیم اما در مقابل عزت و افتخار به برکت همان اراده های قوی نصیب این ملت شد.
حوزه های علمیه تربت حیدریه ظرفیت بزرگ علمی این خطه بشمار می رود
امام جمعه تربت حیدریه گفت: یکی از ظرفیت های خوب شهرستان که در جاهای دیگر کمتر دیده می شود حوزه های علمیه درخشان این خطه است که سه حوزه علمیه برادران و یک حوزه علمیه خواهران با انبوهی از طلاب و فضلا، سطوح مختلف دروس حوزوی تا سطح چهار را تحصیل و تدریس می کنند و این یک ظرفیت بزرگ است.
وی افزود: حدود هزار روحانی و طلبه در این خطه فعالیت دارند و همچون مشعلی در هدایت مردم نقش دارند، لذا مردم از این ظرفیت استفاده کنند چرا که روحانیت اصیل و متخصص همچون طبیبی در سطح شهر فعالیت دارند.
حجت الاسلام معلمی گفت: نباید در مسجدی از این شهر غیر روحانی نماز بخواند، چرا که تا زمانی که روحانی وجود دارد غیر روحانی نباید نماز بخواند، البته هیئات امنا دقت کنند فقط به نماز اکتفا نکنند و از این ظرفیت در ابعاد مختلف استفاده کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید