در سومین سال برگزاری مسابقات فوتسال پسران: کشور؛
قزوین قهرمان مسابقات فوتسال نونهالان لیگ دسته یک کشور شد

به گزارش تابان تربت؛ در این رقابتها که در سالن ورزشی مالک اشتر تربتحیدریه به پایان رسید، تیم مقاومت قزوین قهرمان و تیمهای ماهان و آریا صنعت معصومی هر دو از قم به ترتیب دوم و سوم شدند. این رقابتها با حضور 12 تیم در قالب 2 گروه 6 تیمی از چهارشنبه هفته گذشته همزمان
به گزارش تابان تربت؛ در این رقابتها که در سالن ورزشی مالک اشتر تربتحیدریه به پایان رسید، تیم مقاومت قزوین قهرمان و تیمهای ماهان و آریا صنعت معصومی هر دو از قم به ترتیب دوم و سوم شدند.
این رقابتها با حضور 12 تیم در قالب 2 گروه 6 تیمی از چهارشنبه هفته گذشته همزمان در ۲ سالن ورزشی دانشگاه آزاد و مالک اشتر تربتحیدریه آغاز شدهبود.
از فصل آینده لیگ برتر فوتسال نونهالان را هم دایر کنیم
سرپرست سازمان لیگ فوتسال کشور در حاشیه مراسم پایانی به خبرنگاران گفت: بنا داریم از فصل آینده لیگ برتر فوتسال نونهالان کشور را دایر کنیم.
آرش جابری با قدردانی از ابوالفضل رجبی مدیر باشگاه ورزشی گوشت روز تربتحیدریه به عنوان حامی مالی رقابتها گفت: این باشگاه برای سومین سال پیاپی میزبانی مسابقات قهرمانی فوتسال پسران کشور را، عهده دار بود که جای سپاس را دارد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰