



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ علیاکبر کی پور معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه صبح امروز در آئین بهره برداری و کلنگ زنی چند طرح عمرانی اظهار داشت: برای بهره برداری از این پروژهها در مجموع چهار میلیارد و هشتصد میلیون تومان از محل اعتبارات دهیاری ها، ابفای تربت حیدریه و خیرین منطقه هزینه شده است.
وی تصریح کرد: این طرح ها شامل: پارک محلی در روستاهای خرم و سرهنگ، خانه ورزش روستای نظامیه و مدرسه ابتدایی سه کلاسه روستای علاقه، ابیاری تحت فشار روستای درخت سنجد در بخش رخ بود.
کی پورگغت: همچنین کلنگ زنی خط انتقال آب شرب روستای جوادیه به طول سه کیلومتر طی مراسمی به زمین زده شد و با راه اندازی این پروژه ها ساکنان این روستاها از مزایای آنها بهره مند شدند.
فرماندار تربت حیدریه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: این شهدای والامقام اسوه ولایتمداری، خدمت و ایثار به نظام و ملت ایران اسلامی بودند و ما مسئولین در نظام جمهوری اسلامی ایران باید فرصت خدمت را قدر بدانیم و با الگو گیری از شهیدان رجایی و باهنر که اسوه خدمت صادقانه به مردم بودند شبانه روز در خدمت مردم بوده و از هیچ تلاشی در راستای بر طرف کردن مشکلات و خواسته های آنان دریغ نکنیم.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید