بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
حذف ارز ترجیحی منافع عده ای سودجو را به خطر انداخته است
تاریخ انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۹:۱۶ ق.ظ
 
حجت الاسلام عصمتی گفت: ارز ترجیحی که پیش از این به عده ای دلال و سودجو می دادند و از این راه سرمایه های هنگفتی بدست می اوردند، امروز بعنوان مردمی سازی یارانه ها به عموم مردم تعلق گرفته و یقینا با این کار منافع عده ای سودجو و دلال به خطر افتاده و شبهه افکنی می کنند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، در آئین خطبه های نماز جمعه تربت حیدریه به سخنان اخیر مقام معظم رهبیر در دیدار با کارگران در خصوص هم افزایی دستگاههای اجرایی و مردم در کمک به دولت اشاره کردند و افزود: یکی از این کارهای مهم مسأله حذف ارز ترجیحی است که چند قلم از کالای مصرفی مردم افزایش پیدا کرده و باید دستگاهها، سازمانها و آحاد مختلف مردم در این مار بزرگ دولت را یاری کنند.

وی تصریح کرد: ارز ترجیحی که پیش از این به عده ای دلال و سودجو می دادند و سرمایه های هنگفتی بدست می اوردند، امروز بعنوان مردمی سازی یارانه ها به عموم مردم تعلق گرفته و یقینا با این کار منافع عده ای سودجو و دلال به خطر افتاده و شبهه افکنی می کنند، لذا رهبر فرزانه انقلاب به مسوولان و آحاد مختلف مردم کمک به دولت توصیه را کردند تا این نابسامانی های بزودی برطرف شود.

خطیب جمعه تربت حیدریه افزود: تعزیرات حکومتی اعلام کرده این چهار قلم که دولت قیمت آن را آزاد کرده اگر از قبل بازاریان دارند چنانچه به همین قیمت امروز به فروش برسانند مانعی ندارد اما اگر در انبارها نگهداری شود احتکار است و شامل جریمه های سنگین خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort