کد خبر : 31297
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲

امام جمعه تربت حیدریه:

سند تحول بنیادین ابتدا باید در درون معلمان جلوه کند/اندیشه های شهید مطهری هنوز زنده است

سند تحول بنیادین ابتدا باید در درون معلمان جلوه کند/اندیشه های شهید مطهری هنوز زنده است

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، امام جمعه تربت حیدریه صبح امروز در جمع معلمان، اساتید و مربیان عقیدتی سیاسی سپاه اظهار کرد: تعلیم و تربیت دو بالی است که انسان را به سعادت می رساند، لذا تعلیم و تربیت یا تزکیه نباید از هم جدا شوند و هیچکدام هم بر دیگری

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، امام جمعه تربت حیدریه صبح امروز در جمع معلمان، اساتید و مربیان عقیدتی سیاسی سپاه اظهار کرد: تعلیم و تربیت دو بالی است که انسان را به سعادت می رساند، لذا تعلیم و تربیت یا تزکیه نباید از هم جدا شوند و هیچکدام هم بر دیگری تقدم ندارد و فقط در تقدم رتبی، تزکیه مقدم است، اما کسی که تعلیم می دهد همچنان باید تزکیه هم داشته باشد.

وی تصریح کرد: معلم باید خود را تکریم کند، به این گونه که لحظه به لحظه رشد علمی داشته باشد و هیچگاه در حرکت خود توقف نداشته و هر روز نیز نوآوری داشته باشد.

حجت الاسلام عصمتی، اجرای سند تحول بنیادین را یک ضرورت برشمرد و لازمه آن را تحول در درون معلمان و فرهنگیان عنوان کرد و گفت: این تحول باید ابتدا در درون معلمان جلوه دهد تا در ادامه تحولات بیرونی را جامعه مشاهده کند.

رییس حوزه علمیه مرحوم هراتی عنوان کرد: معلم باید برای هر روز خود برنامه داشته باشد و هیچگاه بدون برنامه نباشد، لذا اگر اندوخته های سالیان قبل را به دانش آموزان ارایه کنیم بدان معناست که عمر خود را ضایع کردیم.

عصمتی افزود: در اینکه آموزش و پرورش رشد و بالندگی داشته هیچ شکی نیست اما نظام اسلامی به این مقدار راضی نیست و ما به آنچه که تاکنون آمدیم نباید راضی باشیم چون این ضرر است.

وی خاطر نشان کرد: اندیشه های شهید مطهری هنوز زنده است و او یک معلم به تمام معنا در عرصه های تعلیم و تربیت و نوآوری است، لذا نسبت به گذشته که نگاه می کنیم خیلی رشد کردیم و قابل مقایسه نیست اما به این نباید قانع و راضی باشیم چون توان ما بیشتر است.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.