



سرهنگ مهدی بهرامی، رییس سازمان بسیج فرهنگیان خراسان رضوی صبح امروز در حاشیه برگزاری کمیسیون تخصصی مدیریت راهبردی بسیج فرهنگیان قطب شهید برونسی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار داشت: جهاد تبیین کلید واژه ای است که رهبر معظم انقلاب بعنوان یک دغدغه مطرح کردند و چرا که روایت های نادرست و در واقع قلب واقعیت نسبت به افتخارات جمهوری اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی توسط معاندین و معارضین اتفاق افتاده و خیلی از شبکه های اجتماعی را تسخیر کرده است.
وی تصریح کرد: هدف تاثیرگذاری روی اذهان و قلوب جامعه است و این تحریفی است که اتفاق افتاده و این در حالی است که ما باید با نگاه تبیین و روشنگری واقعیت انقلاب اسلامی را به اقشار مختلف مردم، دانش آموزان و معلمان منعکس کنیم.
بهرامی گفت: دستاوردهای انقلاب اسلامی را باید برای مردم تبیین کنیم تا روح امید در جامعه جاری شود، چرا که امید سرمایه بزرگ اجتماعی و منبعی است که می تواند تمام سرمایه هایی که جامعه لازم دارد را تقویت و تولید کتد، سرمایه انسانی، اقتصادی، فرهنگی و علمی در گرو روح امید در جامعه است و اگر جامعه ای روح امید در آن از بین برود قطعا حرکت و پیشرفتی نخواهد داشت.
وی افزود: هر چند مسایل معیشتی، گرانی و تورم در جامعه فراوان داریم اما زمان لازم است برای حل مسأله ای که در طول یک بازه زمانی اتفاق افتاده و قطعا حل این مشکلات یک شبه اتفاق نخواهد افتاد، بنابراین جهاد تبیین با رویکرد و درون مایه امید آفرینی در جامعه لارم است تا با توجه به واقعیات انقلاب و حقایق آن و اتفاقات پیش آمده در این ۴۳ ساله زمینه برای آحاد مردم بوجود بیاوریم.
رییس سازمان بسیج فرهنگیان خراسان رضوی از برگزاری کنگره ملی معلمان در اردیبهشت ماه جاری خبر داد و افزود: کنگره ملی معلمان با هدف بررسی مطالبات و مسایل مربوط به جامعه معلمان با حضور روسای قوای سه گانه برگزار می شود تا بتواند با توجه به فضایی که معلمان بصورت کلی در سطح کشور نسبت به شبکه مسایل آموزش وپرورش دارند با ارایه راهکارهایی بعنوان یک مطالبه تخصصی از مسوولین کشور مطرح کنند.
وی افزود: این مطالبات برای اصلاح ساز و کارها و کمک به خانواده و مشکلاتی که در مسیر نظام تعلیم و تربیت اعم از آموزش و پرورش و اداره مدرسه و معلم و دانش آموز است مطرح تا راهکار ارایه شود و بتوانیم مبتنی بر سند تحول بنیاد آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب و اسناد بالادستی همچون فرمایشات رهبری در خصوص مسایل تعلیم و تربیت به نتایجی بصورت کاربردی دست یابیم.
بهرامی گفت: سند تحول بنیادین امروز بعنوان یک مسئله اصلی و محوری در دولت سیزدهم و یکی از دغدغه های اصلی وزارت آموزش و پرورش مطرح است که قاطعانه در یک نظام فکری و هماهنگ برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین همه سعی دارند تا بعنوان یک محور اصلی حرکت جریان آموزش و پرورش در کشور مد نظر قرار بگیرد و تمام دغدغه ها و حرکت هایی که با نگاه جهاد تبیین و اردوهای تحول و پیشرفت و مجمع معلمان استان و سایر برنامه های که داریم پیرامون زمینه های اجرایی شدن سند تحول بنیادین شکل بگیرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید