بدون نظر
 
کارشناس مسایل سیاسی مطرح کرد؛
ایجاد محدودیت در آزادی بیان از سوی مدعیان آزادی، ماهیت تروریسم فضای مجازی را نشان می دهد
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۰ در ۱۰:۰۷ ق.ظ
 
عظیم پور با انتقاد از حذف پست های مرتبط با شهید سلیمانی در اینستاگرام، از آن بعنوان نوعی تروریسم در فضای مجازی یاد کرد و افزود: ایجاد محدودیت در آزادی بیان از سوی مدعیان آزادی، ماهیت تروریسم فضای مجازی را نشان می دهد.

قدرت الله عظیم پور کارشناس مسایل سیاسی در خصوص حرکت اخیر شبکه های اجتماعی خارجی در حذف نام و تصاویر فرمانده جبهه مقاومت در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ با انتقاد نسبت به حذف پست‌های اینستاگرامی‌ مرتبط با شهادت سردار سلیمانی گفت: امروز چهره کسانی که ادعای آزادی بیان می کنند و دم از حقوق بشر می زنند بر همه جهان روشن و مبرهن شده و حتی طاقت ندارند نام فرمانده شهید جبهه مقاومت در شبکه های خارجی را ببینند.

وی با بیان اینکه جبهه استکبار در زمان حیات شهید سلیمانی بدنبال حذف وی بود، افزود: امروز هم آنها از نام و تصویر فرمانده رشید جبهه مقاومت واهمه دارند و به عناوین مختلف مطالب مرتبط با این شهید والامقام را حذف می کنند، غافل از آنکه در گرداب خود غوطه ورند.

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: در شرایطی که بیگانگان از اشاعه یاد و راه سردار سلیمانی جلوگیری می‌کنند، باید زمینه لازم برای تقویت فضای مجازی بومی‌خودمان به وجود آید.

عظیم پور گفت: این مسأله واقعا جای سوال دارد که چرا شبکه اجتماعی آمریکایی بدون مجوز در داخل کشور فعالیت می کند و هر زمان اربابانش به او دستور بدهند اکانت ها و مطالب در حوزه های مختلف را حذف می کنند، کما اینکه پیش از این خیلی از اکانت ها و موضوعات مختلف را حذف کرده است.

وی در پاسخ به اقدامات اینستاگرام در حذف مطالب کاربران ایرانی، گفت: نباید رویکرد منفعلانه داشته باشیم و باید تلاش کنیم این دوگانگی و ماهیت تروریسم فضای مجازی را آشکار کنیم.

وی به رویکرد منفعلانه مسوولان کشور در سالیان گذشته نسبت به این اقدام اشاره داشت و افزود: همراهی شبکه اجتماعی همچون اینستاگرام با اقدامات تروریستی کشورهای متخاصم بنوعی تروریسم در فضای مجازی است و مسوولان کشور باید برای آن یک تدبیر ویژه ای بیندیشند.

عظیم پور افزود: باید تلاش شود این دوگانگی و ماهیت تروریسم در فضای مجازی آشکارتر شود و در ادامه روی یک پلتفرم بومی و با کیفیت عالی که بتوان جایگزین شود برنامه ریزی کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort