بدون نظر
 
نمایشگاه تخصصی صنایع دستی با موضوع زعفران در تربت‌حیدریه افتتاح شد
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۵۲ ق.ظ
 
نخستین نمایشگاه تخصصی صنایع دستی با موضوع "زعفران، طلای سرخ ایران در قاب صنایع دستی"در تربت حیدریه افتتاح شد.

به گزارش تابان تربت؛ رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌ حیدریه روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه به خبرنگاران گفت: نمایشگاه زعفران توسط این اداره، شورای اسلامی شهر تربت حیدریه، سازمان بین‌المللی مدیریت تولید و صادرات زعفران (اوسک) و با همکاری تعدادی از هنرمندان این خطه برپا شده‌ است.

علی محمدی افزود: با توجه به این که شهرستان تربت حیدریه قطب زعفران جهان است در این نمایشگاه صنایع دستی الهام گرفته از این محصول شامل غرفه قفل سنتی، رودوزی سنتی، تولیدات نمدمالی و زیورآلات سنتی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته‌ است.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه گفت: در صورت استقبال شهروندان، این نمایشگاه به صورت دایمی در مکان کنونی استقرار می یابد.

سید جواد موسوی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی برای افتتاح این نمایشگاه وارد تربت‌حیدریه شد و بعد از بازدید از نمایشگاه، به منظور بازدید میدانی از چند نقطه در داخل و خارج تربت‌حیدریه محل را ترک کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort