کد خبر : 29471
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷

رییس تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه عنوان کرد؛

افزایش 52 درصدی پرداخت مستمری به بازنشستگان تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه

افزایش 52 درصدی پرداخت مستمری به بازنشستگان تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ محمد شریفی مند، رییس تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در راستای گسترش خدمات غیرحضوری یعنی حذف دفترچه‌های کاغذی درمان باعث شد در این منطقه شاهد کاهش حدود سه هزار و 500 نفر مراجعه حضوری برای دریافت دفترچه خدمات درمانی، کاهش

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ محمد شریفی مند، رییس تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در راستای گسترش خدمات غیرحضوری یعنی حذف دفترچه‌های کاغذی درمان باعث شد در این منطقه شاهد کاهش حدود سه هزار و 500 نفر مراجعه حضوری برای دریافت دفترچه خدمات درمانی، کاهش حضوری حدود ۹ هزار نفر برای تامین اعتبار دفترچه خدمات درمانی و کاهش حضوری ارباب رجوع برای سایر خدمات از جمله ارسال لیست و فیش حق بیمه به میزان بیش از ۱۰ هزار نفر در ماه هستیم.

وی جمعیت تحت پوشش منطقه تربت‌حیدریه را شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه و رشتخوار اعلام و اظهار کرد: شمار بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران و تبعی ۱۵۹ هزار و ۴۷۰ نفر است که نسبت به سال 98، ۲۵ درصد افزایش داشته‌است.

شرفی مند گفت: در یک سال گذشته با پرداخت مبلغ 2 هزار و 730 میلیارد ریال مستمری به مستمری‌گیران بازنشسته، از کارافتاده و بازماندگان مشمول، پرداخت مستمری در این منطقه 52 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: مبلغ پرداختی خدمات کوتاه مدت شامل غرامت، دستمزد ایام بیماری، بارداری، کمک هزینه ازدواج و موارد مشابه در مدت یاد شده، 137 میلیارد و 57 میلیون و 971 هزار و 278 ریال بود که این رقم نیز نسبت به مدت مشابه پارسال با ۱۵ درصد افزایش همراه می‌باشد.

شریفی مند مبلغ پرداختی تعهدات بلند مدت و کوتاه مدت بیمه شدگان بدون هزینه درمان را، 2 هزار و 800 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: مبلغ فوق در بخش‌های مستمری‌بگیر، تسهیلات، کمک بلاعوض، غرامت دستمزد ایام بارداری، اروتز، کمک هزینه ازدواج، هزینه کفن و دفن، مقرری بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام بیماری بوده است.

وی تعداد کارگاه‌های فعال را، هشت هزار و 617 و کارگاه‌های نیمه فعال را، پنج هزار و 900 واحد اعلام کرد و افزود: این میزان نسبت به سال 98 با یک درصد افزایش همراه بوده‌اند.

رییس تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه اظهار کرد: همچنین ظرف یک سال اخیر 10 هزار و 519 فقره ابلاغ الکترونیکی با ۴۵ درصد افزایش و 11 هزار و 906 مورد بازرسی کارگاهی و فنی با ۴۰ درصد کاهش به دلیل شرایط کرونا انجام شده‌است.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.