



علی اصغر کوهسرخی، مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: مبلغ 7 میلیارد و 770 میلیون ریال کمک بلاعوض برای احداث مسکن به خانواده محرومان دارای ۲ معلول زیر پوشش بهزیستی پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: در سه ماهه نخست امسال ۱۶ قطعه زمین نیز برای ساخت مسکن به متقاضیان واجد شرایط در روستاها واگذار شد و ۹۷ جلد سند مالکیت برای روستاییان و ساکنان شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت صادر و تحویل آنان شد.
کوهسرخی بیان داشت: این بنیاد امسال بنا دارد تسهیلات مسکن روستایی را به مبلغ یک میلیارد ریال با سود ۵ درصد و دوران مشارکت مدنی و فروش اقساطی ۲۰ ساله پرداخت کند که به زودی اجرای این طرح آغاز خواهد شد.
وی افزود: اجرای عملیات آسفالت معابر روستای سرهنگ با اعتبار سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و مرحله نخست اجرای آسفالت در روستای ملی بسک با اعتبار سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی بنیاد مسکن اجرا شد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید