بدون نظر
 
فرماندار تربت حیدریه خبر داد؛
بازسازی پل تخریب شده محور بایگ به تربت حیدریه تا دوماه آینده
تاریخ انتشار : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۷:۱۸ ق.ظ
 
شرافتی راد گفت: پل میرزا بیگ محور تربت حیدریه به بایگ که بر اثر بارندگی های اخیر تخریب شده بود تا دو ماه آینده بازسازی می شود.

حسین شرافتی راد، فرماندار تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت اظهار داشت: بارندگی شدید هفته گذشته باعث تخریب بخش کشاورزی و دامپروری و همچنین پل‌ درمحور بایگ تربت حیدریه شده بود که این پل تا دو ماه آینده بازسازی خواهد شد.

وی تصریح کرد: درساعت ابتدایی حادثه با تلاش نیرو‌های راهداری راه دسترسی فرعی جهت تردد خودرو‌ها ایجاد شد.

شرافتی راد با اشاره به خسارت ۷ میلیارد ریالی سیل به حوزه راهداری اطهار داشت: با توجه به حساسیت موضوع وگردشگر پذیر بودن منطقه بایگ تلاش می‌کنیم کار احداث پل جدید ظرف دوماه آینده به اتمام برسد.

بیش‌از ۲۴۰ میلیارد ریال خسارت سیل و تگرگ به دام ها و مزارع کشاورزی تربت حیدریه

مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه گفت: سیل و تگرگ اخیر در تربت حیدریه ۲۴۲ میلیارد ریال به دام ها و مزارع کشاورزی این شهرستان خسارت وارد کرد.

حسین محمدی گفت: با توجه به بارش سنگین باران و تگرگ و وقوع ناگهانی سیل در شهرستان بخش دامپروری و کشاورزی متحمل خسارات فراوانی شد.

وی تصریح کرد: این خسارات به تفکیک شامل ۶۸۰ رأس دام سبک، ۱۵۰ هکتار باغات، ۱۸۰ هکتار گندم و جو، هفت رشته قنات و حدود دو تن ماهی قزل آلا است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ حیدریه ادامه داد: بیشترین میزان خسارات را در بخش بایگ شهرستان شاهد بوده ایم که با توجه به چرای دام های سبک در این موقع سال دامداران غافلگیر شده و اکثر دامها بر اثر برخورد تگرگ تلف شده اند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort