بدون نظر
 
بخشدار رخ:
نگاه به شان معلم باید متحول شود
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۶:۱۵ ق.ظ
 
صاحبی گفت: به واقع معلم پدر و مادر معنوی دانش آموز بشمار می رود و بدون شک از جایگاه بسیار ارزشمند و تعیین کننده ای در نظام تربیتی و آموزشی جامعه برخوردار است، لذا نگاه به شان معلم باید متحول شود.

به گزارش تابان تربت؛ علی اکبرصاحبی بخشدار رخ صبح امروز در دیدار فرهنگیان و معلمین اداره آموزش و پروش رخ ضمن تبریک هفته معلم یاد شهید گرانقدر مرتضی مطهری را گرامی داشت و اظهارکرد: به واقع معلم پدر و مادر معنوی دانش آموز بشمار می رود و بدون شک از جایگاه بسیار ارزشمند و تعیین کننده ای در نظام تربیتی و آموزشی جامعه برخوردار است.

وی تصریح کرد: قطعاً همه انسانهای فرهیخته و صاحب عنوان در اثر فداکاری، دلسوزی و رفتار تعهد آمیز معلمین عزیز به چنین مقام و منزلتی دست یافته اند.

رئیس شورای آموزش و پرورش رخ در ادامه اظهاررداشت: حقیقتاً معلمی شغل انبیاست و وظیفه بسیار حساس و با اهمیتی بر دوش معلمان گذاشته شده که این خود نشان از جایگاه مقدس و با ارزش معلم و معلمی دارد.

محمود قهار بیان داشت: عنوان معلم برای شهید مطهری بسیار بجاست، چرا که این شهید به عنوان نو‌اندیشی دینی که هم فقیه بود و هم حکیم، توانست از دین برای حل مشکلات مدد گیرد.

وی افزود: شهید مطهری، معلم دینداری، روشنفکری و عقل گرایی است و به خاطر دفاع از اندیشه درست و حاکمیت انسان و عقلانیت به ‌شهادت رسید.

قهار خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش منبع حیات برای امروز و فردای جامعه است و هرچه در آن سرمایه گذاری مادی، معنوی و انسانی صورت گیرد، هنوز کم است.

وی ابراز داشت: حدود 600 فرهنگی در آموزش و پرورش منطقه رخ مشغول خدمت هستند و در بین 47 اداره آموزش و پرورش خراسان رضوی مقام 13 را داراست.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort