بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
رعایت حقوق شهروندی لازم و واجب است
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ در ۹:۳۳ ق.ظ
 
حجت الاسلام عصمتی گفت: رعایت حقوق شهروندی لازم و واجب است و هر کس رعایت نکرد ظلم به مردم کرده و این ظلم موجب می شود خدا نعمت های خود را از آن جامعه دریغ کند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، امام جمعه تربت حیدریه در آئین خطبه های نماز اظهار کرد: رعایت حقوق شهروندی لازم و واجب است و هر کس رعایت نکرد ظلم به مردم کرده و این ظلم موجب می شود خدا نعمت های خود را از آن جامعه دریغ کند.

وی تصریح کرد: کسانی که برای اقلام و کالای اساسی مردم برای چندین بار در صف می ایستند و آن کالا را برای چند بار دریافت می کنند این کار آنها از مصادیق عدم رعایت حقوق شهروندی و ظلم به جامعه است و خدا از آنها نمی گذرد، مگر صاحب حق از آنها بگذرد، لذا باید مراقب ضایع شدن حق مردم باشیم.

خطیب جمعه تربت حیدریه به ایام پایان اسفند و درختکاری اشاره کرد و افزود: کاشت نهال و درخت در فضاهای مختلف شهری توسط هر شهروند، یقینا در آینده همه از یک محیط مناسب و با نشاط استفاده می کنند.

امام جمعه تربت حیدریه همچنین به جشن نیکوکاری پایان سال هم اشاره کرد و گفت: شهروندانی که بضاعت دارند به یاری نیازمندان بشتابند و در آستانه فصل بهار و نوروز دل مستمندان و کسانی که برای خرید مایحتاج اولیه خود مشکل دارند را شاد کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
نماز جمعه نهادی مردمی و بلندگوی مطالبات است سرطان روده بزرگ دومین عامل مرگ‌ومیر در تربت‌حیدریه/پوشش کم غربالگری در منطقه نگران‌کننده است آغاز عملیات انسداد چاه‌های غیرمجاز تربت‌حیدریه ۱۰ هزار متر از معابر مسکن‌مهر تربت‌حیدریه آسفالت شد چشم مردم تربت‌حیدریه به دودکش مجتمع فولاد رخ/ پروژه‌ای با ۷۰ درصد پیشرفت در انتظار تأمین مالی  سلاح گرسنگی جنایت جدید رژیم صهیونیستی علیه کودکان غزه 0x1c8c5b6a بهبود خدمات اینترنتی در بستر فیبر نوری تربت‌حیدریه طمع‌های سیاسی نباید به وحدت آسیب بزند معلمان میدان‌دار جنگ هویتی و شناختی امروز هستند پدافند هوشمند نظام توطئه استکبار را خنثی کرد ۳ فرمان رسانه‌ای برای روایت فتح و پیروزی
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort