بدون نظر
 
نشست خبری که حاشیه ساز شد!
واکنش کاربران فضای مجازی به اظهارات فرماندار تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ در ۶:۳۲ ق.ظ
 
هنوز چند ماهی از جنجال آفرینی فرماندار تربت حیدریه در خصوص کنسرت نگذشته که دوباره دیروز علی رستمی در بخشی از نشست خبری خود با رسانه ها مشکلات بوجود آمده را به مجلس جوان و انقلابی نسبت می دهد و می گوید دنیا با اصلاح طلبان بهتر کار کرده است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، نشست خبری علی رستمی فرماندار تربت حیدریه روز گذشته و در آستانه دهه فجر علی رغم بیان برخی عملکردها و  پروژه های سرمایه گذاری شده در سطح شهرستان حواشی پبرامون مسایل سیاسی هم داشت.

وی در بخشی از این نشست به این نکته اشاره کرد که با آمدن تیم مالی بایدن اوضاع بهتر می شود و اصولا دنیا با تفکر سیاسی اصلاح طلبان بهتر کار کرده است.

در این خصوص برخی کاربران شبکه های اجتماعی شب گذشته واکنش نشان دادند و اذعان داشتند که تاکنون 8 سال کشور دست اصلاح طلبان بوده و برجام و وضعیت کنونی مردم حاصل تفکر سیاسی حاکم بر کشور است.

رستمی همچنین در ادامه به عدم بر طرف شدن مشکلات هم اذعان کرد و گفت: اگر این دولت و تفکر سیاسی حاکم نتوانسته مشکلاتش را با دنیا حل کند دولت بعدی چنانچه دولت جوان و انقلابی هم باشد و با توجه به شعار مبارزه با استکبار و امپریالیسم، آن دولت هم نمی تواند مشکلات را برطرف کند.

کاربری دیگر در خصوص این جمله فرماندار این چنین توییت کرد که اصلاحطلبان و دولت فعلی همیشه چشم امیدشان به غرب و آمریکا بوده ولی دولت بعدی منتظر آمریکا نخواهد ماند.

فرماندار تربت حیدریه همچنین گرفتاری های بوجود آمده فعلی کشور را به مجلس جوان و انقلابی نسبت داد و گفت: اقدامات مجلس انقلابی این گرفتاریها رو بوجود آورده و وقتی مصوب می کنید ۲۵ سال دیگه اسرائیلی نباشه خوب تبعات دارد.

کاربر دیگر این جمله فرماندار را خلاف سیاست های نظام و رهبر فرزانه انقلاب عنوان کرده و گفته بیان چنین سخنانی در آستانه دهه فجر آن هم در جمع خبرنگاران اگر درست باشد فرماندار را باید به دادستانی معرفی کرد.

 

آقای استاندار؛ بخشی از سخنان جناب فرماندارتان عملا نقد سخنان رهبر فرزانه انقلاب است، آنجا که طعنه می گوید دولت جوان و انقلالی، شعار مبارزه با امپریالیسم، اینکه ۲۵ سال دیگر اسراییلی وجود ندارد، حالا آقای استاندار تا کی میخواهید در مقابله این هنجارشکنی های مشاورتان سکوت کنید!

آیا وقت عزل فرماندار جوگیر نرسیده است؟

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort