کد خبر : 28249
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۹:۴۱

فرمانده سپاه تربت حیدریه:

شهید سلیمانی چهره حماسه ساز و ماندگار تاریخ جهان اسلام شد/باید مکتب و گفتمان حاج قاسم در جامعه تبیین شود

شهید سلیمانی چهره حماسه ساز و ماندگار تاریخ جهان اسلام شد/باید مکتب و گفتمان حاج قاسم در جامعه تبیین شود

به گزارش خبرنگار تابان تربت،  سرهنگ احمد ناصری موحد، فرمانده سپاه تربت حیدریه صبح امروز در درجمع فرهنگیان جلگه  رخ تربت حیدریه اظهارکرد: در تاریخ این مرز و بوم نام سرداران با اخلاص و حماسه‌ سازی به چشم می‌خورد که با رشادت و خون خود نه‌ تنها از وجب‌ به‌ وجب خاک کشور عزیزمان پاسداری

به گزارش خبرنگار تابان تربت،  سرهنگ احمد ناصری موحد، فرمانده سپاه تربت حیدریه صبح امروز در درجمع فرهنگیان جلگه  رخ تربت حیدریه اظهارکرد: در تاریخ این مرز و بوم نام سرداران با اخلاص و حماسه‌ سازی به چشم می‌خورد که با رشادت و خون خود نه‌ تنها از وجب‌ به‌ وجب خاک کشور عزیزمان پاسداری کردند، بلکه باعث اتکا ملت‌ ها و مردم مظلوم کشور‌ها یی بودند که می‌خواستند استکبار را از کشور خود بیرون کنند.

وی تصریح کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نمونه‌ای بی‌نظیر از یک چهره حماسه‌ ساز و سرباز انقلاب است، حاج قاسم سلیمانی فرمانده ای شجاع و فداکار است که چهار دهه در خط مقدم دفاع از عزت، اقتدار و امنیت ملت بزرگ ایران، مظلومان جهان به‌ ویژه کشورهای اسلامی مردانه جنگید و سرانجام درراه اعتلای اسلام، قرآن و اهل‌بیت عصمت و طهارت علیه السلام جان خویش را به پیشگاه حضرت حق و به تأسی از سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام فدا کرد.

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه بیان کرد: امروز عظمت جمهوری اسلامی اتصال ملت وامت است ومعیار و شاخص ما برای شناخت فنته، ولایت است که سردار سلیمانی همه هستی وجانش را برای دفاع ولایت هدیه داد و این نشان از فطرت پاک است که غیر از فطرت پاک نمی شود با مردم پیوند پیدا کرد.

ناصری موحد اظهار کرد: علت محبوبیت یک سردار نظام و آن هم سرداری که در فتنه 88 تمام انگشت اتهام به طرف سردار دل ها بود کاری کرد که جمعیت ۲۵ میلیونی در تشیع وی در تاریخ ماندگار شود.

وی بیان کرد: ما 41 سال است پشت ولایت ایستاده و ولایت را تنها نگذاشته ایم و باید شاخص ها ومعیار ها وگفتمان های حاج قاسم زنده نگه داشته شود و نباید دچار انحراف شویم.

فرمانده سپاه تربت حیدریه افزود: دومکتب قدرت دنیا شرق وغرب هستند وبلوک غرب به سرکردگی آمریکا در منطقه غرب آسیا می خواست ایران را محصور کند که نتوانست به اهداف خود در منطقه وخاورمیانه برسد.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.