کد خبر : 28204
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۹:۵۸

امام جمعه موقت تربت حیدریه:

دشمنان در فتنه 88 به دنبال براندازی نظام بودند

دشمنان در فتنه 88 به دنبال براندازی نظام بودند

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمد کازری صبح امروز در مراسم یوم الله نهم دی در جمع کارکنان تیپ ۱۷۷ شهید نصر اصفهانی  اظهار داشت: تلاش دشمنان در حوادثی مانند سال ۸۸ این است که بین امت و امامت جدایی بیاندازند و بتوانند امت را دچار اضمحلال کرده و هدف خود از براندازی

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمد کازری صبح امروز در مراسم یوم الله نهم دی در جمع کارکنان تیپ ۱۷۷ شهید نصر اصفهانی  اظهار داشت: تلاش دشمنان در حوادثی مانند سال ۸۸ این است که بین امت و امامت جدایی بیاندازند و بتوانند امت را دچار اضمحلال کرده و هدف خود از براندازی را به پیش ببرند.

وی با اشاره به آیاتی از سوره منافقون خاطرنشان کرد: منافقین با تحریم اقتصادی کاری می‌کنند که جامعه از رهبری دینی پراکنده شوند و وقتی جدا شدند امت صیانت خودش را از دست می‌دهد و دشمنان می‌توانند در این فضایی که هدایت نمی‌شود، امت را به گمراهی ببرند.

کازری با اشاره به اینکه دشمنان در فتنه ۸۸ دنبال براندازی نظام و وابستگی امت به جهان غرب خصوصاً آمریکا و رژیم صهیونیستی بود، افزود: ۹ دی با حضور مردم این توطئه شکسته شد و یوم‌الله دیگری رقم خورد.

حجت الاسلام کازری با بیان اینکه دشمنان همیشه دشمنی خود را خواهند داشت و دنبال تفرقه‌افکنی هستند، ادامه داد: باید دوست‌شناسی و دشمن‌شناسی را تقویت کنیم و گوش به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی  باشیم.

خطیب موقت جمعه تربت حیدریه گفت: هر زمانی که جامعه از منویات رهبری فاصله گرفت، به سمت سقوط پیش رفتیم و لذا  باید با هدایت‌های رهبری و بصیرت و هوشمندی، مسیر صحیح را دنبال کنیم.

در حاشیه این مراسم نمایشگاه عکسی از فتنه ٨٨ و همچنین حماسه نهم دی برگزار که مورد استقبال شرکت کنندگان در این مراسم قرار گرفت.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.