بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
ضرورت تلاش حوزه و دانشگاه در راستای عملی‌ ساختن فرامین رهبر انقلاب/وحدت حوزه و دانشگاه باید تبدیل به گفتمان ثابت شود
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۹ در ۹:۲۷ ق.ظ
 
حجت الاسلام عصمتی تبعیت از ولایت فقیه را شاخصه‌ وحدت حوزه و دانشگاه عنوان کرد و گفت: باید این دو نهاد علمی کشور تلاش خود را در عملی ساختن فرامین رهبری معطوف سازند.

به گزارش تابان تربت؛ حجت‌الاسلام محمدرضا عصمتی، امام جمعه تربت حیدریه صبح امروز در نشست علمی با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه، فرصت‌ها و چالش‌ها اظهار داشت: وحدت در دوییت و دوگانگی معنا پیدا می‌کند و این ۲ نهاد باید خودشان را یکی دانسته و مانند اعضای یک پیکر واحد در حفظ یکدیگر تلاش کنند.

وی گفت: به منظور تحقق وحدت ابتدا باید نیازها شناسایی شوند و سپس جریان علمی در این ۲ نهاد مقدس را، به سمت رفع نیازها و مشکلات سوق دهیم و در نهایت از نیروهای مومن، جهادی، جوان و متخصص به منظور تولید علم در حوزه و دانشگاه حمایت کنیم.

عصمتی، تبعیت از فرماندهی واحد مقام معظم رهبری از دیگر شاخصه‌های وحدت حوزه و دانشگاه عنوان کرد و گفت: شایسته است این ۲ بال علمی کشور تلاش خود را در عملی سازی فرامین ایشان معطوف سازند.

وی اظهار داشت: حوزه و دانشگاه یعنی نخبگان، تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و فرهیختگان امت اسلامی که وقتی کنار یکدیگر باشند، هم تعهد و هم تخصص را در مدیران و تصمیم‌سازان ایجاد و در خدمت نظام اسلامی گام برمی‌دارند.

امام جمعه تربت‌حیدریه در بخش دیگری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید عرصه علم و تحقیقات شهید هسته‌ای محسن فخری‌زاده و گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی توفیق فعالیت جهادی در عرصه علم و خدمت به جامعه اسلامی را، از خدای تعالی مسالت کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد تبیین صریح وقایع امروز ضروری است وحدت ملی سکوی پیشرفت و اقتدار ایران است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort