بدون نظر
 
پس از انتشار گزارش کارتن خوابها
کمپ ماده ۱۶ از ابتدای دی ماه در تربت حیدریه راه اندازی می شود
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۹ در ۸:۲۰ ق.ظ
 
پس از انتشار گزلرشی با عنوان بازرگانی مرگ در سرمای سرد پاییزی تربت حیدریه، که به بررسی وضعیت معتادان کارتن خواب این شهر پرداخت، ظاهرا مسئولان این شهرستان کمی فعالیت خود را بیشتر کرده اند و علی رستمی معاون استاندار و فرماندار این شهرستان از راه اندازی کمپ ترک اعتیاد معتادین متجاهر خبر می دهد.

به گزارش تابان تربت، صبح شنبه در روزی که گزارشی از نابسامانی کارتن خوابها روی خبرگزاری ها قرار گرفته بود، علی رستمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه در نشستی مشترک با صالحی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی بر سر موضوعات این معضل اجتماعی به گفتگو پرداخت.

علی رستمی فرماندار شهرستان در این جلسه که صبح امروز با امضا تفاهم نامه چهارجانبه همکاری فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همراه بود، گفت:جهت ساماندهی و نگهداری معتادین متجاهر کمپ ماده ۱۶ از ابتدای دی ماه سال جاری در تربت حیدریه راه اندازی می شود.

شهرستان تربت حیدریه از ۲ مرکز اقامتی درمان معتادین موسوم به ماده ۱۵ (ویژه معتادین خودمعرف) برخوردار است که این مراکز نقش مهمی را در درمان افراد مبتلا به اعتیاد به مواد مخدر جهت درمان و پاکسازی مراجعین ایفا می کنند.

وی افزود: علاوه بر کمپ های موجود، با هماهنگی های به عمل آمده و تعامل دستگاه های ذیربط، کمپ ماده ۱۶ نیز در تربت حیدریه با ظرفیت ۱۰۰ نفر تا پایان تیرماه سال جاری جهت جمع آوری معتادین متجاهر راه اندازی می شود.

فرماندار تربت حیدریه در خصوص امار کشفیات صورت گرفته بیان داشت: در سال گذشته ۲ تن از انواع مواد مخدر کشف و ۵۲۰ قاچاقچی و ۴۵۰ خودرو نیز توقیف شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort