بدون نظر
 
سرپرست پایگاه انتقال خون تربت حیدریه عنوان کرد؛
مراجعه 183 اهدا کننده خون در تاسوعا و عاشورای حسینی
تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ در ۶:۴۲ ق.ظ
 
علیرضا علاقه مند گفت: در روزهای تاسوعا و عاشورای امسال و در قالب طرح نذر خون 183 نفر برای اهدای خون خود به این پایگاه مراجعه کردند که از این تعداد 154 نفر موفق به اهدای خون شدند.

به گزارش تابان تربت؛ علیرضا علاقه مند در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در روزهای تاسوعا و عاشورای امسال و در قالب طرح نذر خون 183 نفر برای اهدای خون خود به این پایگاه مراجعه کردند که از این تعداد 154 نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه از این تعداد 144 نفر مرد بودند، افزود: همچون گذشته بیشترین نیاز ما در این پایگاه به گروه‌های خونی منفی است.

وی با اشاره به همه گیری کرونا، از بهبود یافتگان کرونا درخواست کرد برای اهدای پلاسمای خون خود به پایگاه انتقال خون تربت حیدریه مراجعه کنند.

علاقه مند همچنین از شهروندان درخواست کرد برای اهدای خون در تربت حیدریه همه روزه از ساعت 8 تا 12:30 به این مرکز مراجعه کنند.

پایگاه انتقال خون تربت‌ حیدریه نیاز پنج مرکز درمانی شهرستان‌های تربت حیدریه، خواف، کاشمر، رشتخوار و مه‌ولات به فرآورده های خونی را تامین می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد تبیین صریح وقایع امروز ضروری است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort