بدون نظر
 
خطیب موقت جمعه تربت حیدریه:
اصل اسلام ریشه در تهضت عاشورا دارد
تاریخ انتشار : ۰۷ شهریور ۱۳۹۹ در ۸:۴۷ ق.ظ
 
حجت الاسلام مجتبی داوری گفت: اصل اسلام ریشه در نهضت عاشورا دارد و اگر با عظمت و مناسب با شان امام حسین علیه السلام و با رعایت ضوابط بهداشتی و با شکوه برگزار کردیم، شعائر اسلامی و دینی را به درستی پاس داشتیم.

به گزارش تابان تربت؛ حجت الاسلام مجتبی داوری، خطبب موقت جمعه تربت حیدریه در آئین خطبه های نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: اصل اسلام ریشه در نهضت عاشورا دارد و اگر با عظمت و مناسب با شان امام حسین علیه السلام و با رعایت ضوابط بهداشتی و با شکوه برگزار کردیم، شعائر اسلامی و دینی را به درستی پاس داشتیم.

وی تصریح کرد: اگر فرهنگ عاشورا را سبک جلوه بدهیم و خدای نکرده آن را ترک کنیم پیامد خوبی برای ما نخواهد داشت.

داوری بیان کرد: در چندماه اخیر که ویروس کرونا جهان را فرا گرفتع، پزشکان و کادر درمانی کشور در خط مقدم با تمام توان زحمت کشیدند و در طول دوران خدمت سختی های فروانی را سپری می کنند.

خطیب موقت جمعه تربت حیدریه خاطر نشان کرد: مردم نیز باید با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله فیزیکی ضمن قدردانی از مدافعان سلامت، مرافب باشند، کار انها را دو چندان نکنند.

وی به انفجار دفتر نخست وزیری شهیدان رجایی و باهنر اشاره کرد و افزود: نامگذاری این هفته به نام دولت برای این است که دولتمردان دستاوردهای و عملکرد خود را برای مردم بیان کنند که ابا خدمت کردند و از طرفی برای خدمت بیشتر و مجاهدانه برای مردم تلاش وافری داشته باشند.

داوری افزود: ما از دولت فعلی تقاضا داریم مثل دولت شهیدان رجایی و باهنر برای خدمت بیشتر و صادقانه مردم و دغدغه مردم تلاش کنند، هرچند حمایت از دولت وظیفه ملت است اما این حمایت دو طرفه است و باید دولتمردان نیز در رفع دغدغه مردم صادقانه تلاش کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort