بدون نظر
 
رییس میراث فرهنگی تربت حیدریه خبر داد؛
افزایش ۳ برابری دستگیری حفاران غیر مجاز در منطفه تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ در ۸:۰۱ ق.ظ
 
علی محمدی گفت: دستگیری و ضبط ابزارآلات حفاران غیرمجاز در شهرستانهای تربت حیدریه و زاوه از ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۳ برابر افزایش یافته است.

علی محمدی، رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: از ابتدای امسال نیروهای یگان حفاطت این اداره با همکاری نیروهای اطلاعاتی و انتظامی شهرستان، تعداد ۱۲ نفر از حفاران و تخریب کنندگان آثار تاریخی را در حال حفاری و شبانه دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: از این حفاران علاوه بر ابزارآلات حفاری، سه دستگاه فلزیاب نیز کشف و متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.

رییس میراث فرهنگی تربت حبدریه در بخش دیگری گفت: با فعال شدن انجمن‌های میراث فرهنگی، توجه به لزوم حفظ میراث فرهنگی موجب شده تا شهروندان خود را برای صیانت و برخورد با تخریب گران میراث فرهنگی شریک و دخیل بدانند.

محمدی گزارش‌های مردمی انجام شده را حاکی از حساس شدن بیش از حد مردم نسبت به داشته‌های فرهنگی و تاریخی خود دانست و افزود: بر اساس ماده ۵۶۲ قانون مجازات اسلامی هر گونه حفاری و کاوش به قصد بدست‌آوردن اموال تاریخی، فرهنگی ممنوع بوده و مرتکب به حبس از شش ماه تا سه سال و ضبط ‌اشیاء مکشوفه به نفع سازمان میراث فرهنگی کشور و آلات و ادوات حفاری به نفع دولت محکوم می‌شود.

شهرستانهای تربت حیدریه و زاوه دارای ۴۰۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده است که تعداد ۷۵ اثر تاریخی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند بازدید ۵۹۰۰۰ نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری تربت‌حیدریه امسال انسداد مرزهای خراسان رضوی به اتمام می‌رسد فاز دوم پروژه مسکونی ۲۸۸ واحدی ارتش در تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسید