بدون نظر
 
فرماندار تربت حیدریه:
تربت حیدریه در چند قدمی وضعیت قرمز کرونایی/استفاده از ماسک برای کارکنان دولت و متصدیان اصناف اجباری شد
تاریخ انتشار : ۰۸ تیر ۱۳۹۹ در ۳:۲۶ ق.ظ
 
علی رستمی با بیان اینکه منطقه تربت حیدریه در وضعیت نارنجی و پر خطر قرار دارد، افزود: با ادامه روند افزایشی مبتلایان، به سمت وضعیت قرمز پیش خواهیم رفت و از عموم مردم تقاضا داریم از حضور در اجتماعات جز در موارد ضروری به طور جدی خودداری کنند.

به گزارش تابان تربت، علی رستمی معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه، صبح امروز در نشست مشترک شورای سلامت و امنیت غذایی و ستاد پیگیری و مقابله با کرونا اظهار کرد: تمام کارکنان ادارات، متصدیان اصناف و همچنین مراجعه کنندگان به ادارات این شهرستان موظف به استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هستند.

وی با بیان اینکه منطقه تربت حیدریه در وضعیت نارنجی و پر خطر قرار دارد، افزود: با ادامه روند افزایشی مبتلایان، به سمت وضعیت قرمز پیش خواهیم رفت و از عموم مردم تقاضا داریم از حضور در اجتماعات جز در موارد ضروری به طور جدی خودداری کنند.

رستمی تصریح کرد: سه عامل کاهش محدودیت ها و ممنوعیت ها، عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ساده انگاری و بی توجهی شهروندان به رعایت دستورالعمل های بهداشتی سبب شده به سمت شرایط پرخطر شیوع این ویروس در سطح شهرستان حرکت کنیم.

رئیس ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در تربت حیدریه بیان کرد: طبق مصوبات جلسه امروز موضوع رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ادارات، ارگان ها و اصناف اجباری شده و کارکنان دولت و متصدیان اصناف ملزم به استفاده از ماسک هستند.

رستمی اظهار داشت: برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا از ورود مراجعه کنندگان بدون ماسک به ادارات جلوگیری بعمل خواهد آمد و ارباب رجوع برای مراجعه باید از ماسک استفاده کند.

وی تصریح کرد: بازرسی از بازار، ادارات و اماکن عمومی توسط تیم‌های بهداشتی و بازرسان فرمانداری به طور مستمر انجام می‌شود و با متخلفان برخورد خواهد شد.

رستمی تاکید کرد:حفظ سلامت و جان مردم در اولویت است و محدودیت و در صورت عدم بی توجهی، ممنوعیت های بیشتری را اعمال خواهیم کرد و در این راستا مراسمات ترحیم و اجتماعات غیر ضروری ممنوع و متخلفان پیگرد قانونی می‌شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد تبیین صریح وقایع امروز ضروری است وحدت ملی سکوی پیشرفت و اقتدار ایران است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort