بدون نظر
 
معاون کل وزیر بهداشت:
تامین بهداشت عمومی و سلامت مردم اولویت اصلی وزارت بهداشت است
تاریخ انتشار : ۰۳ تیر ۱۳۹۹ در ۷:۰۸ ق.ظ
 
حریرچی گفت: اولویت نخست وزارت تامین بهداشت عمومی و سلامت مردم است.

به گزارش تابان تربت؛ ایرج حریرچی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه اظهار کرد: تلاش کادر درمان در سراسر کشور نیز گواه این ادعاست که همگی برای ریشه کن کردن کرونا در تلاش شبانه‌روزی هستند.

وی با بیان اینکه نظام‌ های سلامت تا سال 2008 سه هدف عمده را دنبال می‌کنند، گفت: افزایش سلامت مردم، حفاظت مالی از مردم در راستای تامین سلامت و سوم کسب رضایت مردم سه هدفی بوده که تا امروز دنبال شده است.

حریرچی افزود: از سال 2008 یک هدف دیگر را هم دنبال می‌کنند و آن کارایی است که با منابع موجود رضایت حداکثری مردم را تامین کنند.

وی اظهار کرد: پارسال میزان مراجعه مردم به مراکز درمانی کشور 10.3 بار بوده‌ و اهمیت این آمار زمانی بیشتر مشخص می‌شود که همگان بدانند مردم تنها در زمان زایمان است که با “خوشحالی” به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و در دیگر موارد از روی دل خوش به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند و کادر درمان باید از این حیث باید در
تامین آرامش روحی مردم نیز تلاش کنند.

در این مراسم از خدمات سعیدرضا قنبرزاده رییس سابق تجلیل شد و حسین ابراهیمی پور به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه معرفی شد.

 

صبح امروز در سفر یک روزه ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت به تربت حیدریه، علاوه بر افتتاح کلینیک تخصصی احمدیه، وی از بیمارستان در حال احداث امام حسین علیه السلام این شهرستان که ۹۵ درصد پیشرفت فیزکی دارد بازدید کرد.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه به 363 هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات می‌دهد.

این دانشگاه 190 تخت در بیمارستان نهم دی تربت‌حیدریه و 20 تخت در مه‌ولات دارد.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای 59 نفر عضو هیات علمی و 619 نفر دانشجو است که دانشجویان در 10 رشته مامایی، اتاق عمل، هوشبری، پرستاری، فناوری اطلاعات سلامت، علوم‌آزمایشگاهی، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، فوریت پزشکی، تکنسین سلامت دهان و دندان و در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی‌ناپیوسته تحصیل می‌کنند.

اکنون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، 15 پایگاه اورژانس 115 شهری و جاده‌ای خدمات ارایه می‌کنند.

ناوگان آمبولانسی این مرکز درمانی نیز 47 دستگاه دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد تبیین صریح وقایع امروز ضروری است وحدت ملی سکوی پیشرفت و اقتدار ایران است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort