بدون نظر
 
کارشناس امور بین الملل:
پیروزی انقلاب اسلامی یکی از پایه های قدرت آمریکا در خاورمیانه را فروریخت/انتفاضه فلسطین فرزند انقلاب اسلامی است
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ در ۷:۴۷ ق.ظ
 
جعفر قناد باشی گفت: با فروپاشی رژیم ستم شاهی و پیروزی انقلاب اسلامی یکی از سه پایه قدرت آمریکا در منطقه خاورمیانه فروریخت و در ادامه آن عربستان و رژیم غاصب صهیونیستی نیز در مسیر ضعف و شکست قرار گرفتند.

جعفر قناد باشی، کارشناس روابط بین الملل در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: تحولات و تاثیرات انقلاب اسلامی بر سه محور ایران، جهان اسلام و جهان در حوزه ها و ابعاد مختلف پدیدار شد و آنچه که اتفاق افتاد این بود که انقلاب امام راحل توانست برخی از پیمان های بین المللی و منطقه ای را فرو بریزد و سرآغازی برای تحولی شگرف رقم بخورد.

قناد باشی گفت: دو چهره شخصیتی امام برای مردم بسیار ملموس و روشن بود، رهبری و زمامداری حکومت اسلامی با هدف حمایت از مظلومان و مستضعفان جامعه و مبارزه با استکبار و چهره زهد و تقوای ایشان که این دو وجهه ترکیبی از چهره شخصیتی پیامبران و ائمه هدی(ع) بود.

این کارشناس مسایل سیاسی عنوان کرد: سیره مبارزاتی امام خمینی(ره) در مواجهه با نظام سلطه القای آسیب پذیری این نظام ها بود که به دلیل فقدان قدرت ذاتی، شکست جبهه استکبار با هوشیاری ملتهای بیدار قطعی خواهد بود، کما اینکه این وعده در جبهه مقاومت غرب آسیا تحقق یافت.

وی تصریح کرد: رژیم شاهنشاهی ایران در منطقه خاورمیانه یکی از سه پایه اصلی قدرت آمریکا بود که با پیروزی انقلاب  این پایه فروریخت و در ادامه آن عربستان و رژیم غاصب صهیونیستی نیز در مسیر ضعف و شکست قرار گرفتند.

کارشناس روابط بین الملل بیان کرد: آمریکایی ها از هراس اینکه ادامه روند انقلاب منطقه را فرا می گیرد، در همان زمان نیروهای خود را از عربستان خارج کردند، ضمن آنکه اسرائیل نیز رو به ضعف و شکست رفت، بطوری که در این 40 سال گذشته هر جنگی را که آغاز کرد، شکست خورد و در نهایت ناگزیر از نوار غزه و جنوب لبنان خارج شد.

قناد باشی با بیان اینکه انقلاب اسلامی تحول شگرفی در نهضت های آزادی بخش جهان پدیدار کرد، گفت: انقلاب امام راحل، متعلق به مستضعفین بود و بر همین اساس نهضت های آزادی بخش جهان به جوشش درآمدند که سرآمد آن انتفاضه فلسطین بود که بعنوان فرزند انقلاب اسلامی همچنان در حال مبارزه با رژیم اشغالگر قدس است.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه های اقتصادی حرکت های استسماری رو به افول رفت و استکبار جهانی به این نتیجه رسید که با حرکت های ضد استسماری و استعماری مواجه شده و مستضعفان و مظلومان دنیا هم به این باور رسیدند که دیکتاتورها رفتنی هستند کما اینکه از بعد انقلاب تا کنون این اتفاق در بسیاری از کشورهای جهان به ثمر نشست.

کارشناس روابط بین الملل گفت: انقلاب امام روح الله در دهه پنجم و در مسیر تکامل است که زمینه خروج آمریکا در منطقه را فراهم کرده، هر چند در میانه راه هستیم اما بسیار مهم است، چرا که میلیونها نفر در جهان کشمکش آمریکا بعنوان سردمدار نظام سلطه و ایران بعنوان ام القری جهان اسلام  را به تماشا نشستند و در این صحنه ما موفقیت فراوانی نیز کسب کردیم.

انتهای پیام/

 

 

 

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort