بدون نظر
 
گزارش تابان تربت از سُفره های مهربانی در تربت حبدریه
اختصاص هزینه جشن های نیمه شعبان به معیشت محرومان در تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ در ۱:۱۴ ب.ظ
 
همزمان با نیمه شعبان جمعی از خیرین و خدمتگذاران هیئت های مذهبی، طلاب و و بسیجیان و قرارگاههای مردمی تربت حیدریه که امسال امکان برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله را نداشتند به معیشت محرومان و نیازمتدان اختصاص دادند.

به گزارش تابان تربت، خدمتگزاران هیئات مذهبی، طلاب و بسیجیان، خیرین و قرارگاههای مردمی این شهرستان از ابتدای شرایط خاص کرونا در عرصه خدمت به همشهریان حاضر شده اند و با محلول پاشی معابر در کنار عوامل اجرائی خدمت رسانی کرده اند.

اختصاص هزینه مراسم میلاد ائمه اطهار علیه السلام در ابتدای ماه شعبان به کسانیکه این روزها با مشکل معیشت روبرو هستند اقدام ارزشمند دیگری در این برهه از زمان بود.

حجت الاسلام محمد علی فاطمیان رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تربت حیدریه در این خصوص اظهار کرد: پویش خدمتگزاران هیئات مذهبی فعالیت خود در خدمت به مردم بویژه نیازمندان را تا پایان ماه مبارک رمضان و هر زمانی که لازم باشد ادامه خواهند داد.

وی با بیان اینکه هیئت های مدهبی با کمک خیرین هزینه مراسم جشن های شعبانیه را به محرومان و نیازمندان اختصاص دادند، افزود: علی رغم شرایط موجود، جشن های خیابانی نیمه شعبان همراه با نور افشانی اسمان شهر توسط 8 کارناوال شادی هیئت های مذهبی بمدت دو شبانه روز در این شهر در حال برگزاری است.


در این بین خدمتگزاران هیئت سجادیه تربت حیدریه با یاری خیرین این شهر 160 بسته معیشتی را شامل 25 قلم مواد غذائی و لوازم بهداشتی مورد نیاز خانواده ها را به ارزش 500 میلیون ریال همزمان با میلاد با سعادت امام سجاد علیه السلام در بین نیازمندان توزیع کردند.

همچنین قرارگاه مردمی شهید حاج قاسم سلیمانی در شب نیمه شعبان بیش از 500 بسته اقلام معیشتی و بهداشتی را توسط خیرین تهیه و بین نیازمتدان توزیع کرد.

در ادامه این فعالیت های جهادی، مرکز نیکوکاری هیات عاشقان ثارالله به همت خیرین تربت حیدریه تعداد 150 بسته غذایی همراه پک بهداشتی به ارزش 15 میلیون تومان را در شب میلادحضرت بقیه الله عجل الله بین نیازمندان توزیع کرد.

حوزه مقاومت بسیج قدس رباط سننگ نیز یکهزار بسته مواد ضد عفونی کننده دست و سطوح در دومین بین روستاهای؛ آقداش، یک لنگی، اسدآباد، علاقه، احمدآباد شیخ، عسگرد، و شهر رباط سنگ توزیع شد.

پخت 4 هزار قزص نان و توزیع رایگان در نسر

رمضان غلامزاده، متصدی یک نانوایی در نسر بخش رخ گفت: به نیت دفع بلا و رفع پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از کشور و به مناسبت نیمه شعبان و ایام چراغ برات 4 هزار قرص نان به همت خیران پخت و توزیع شد.

وی تصریح کرد: این کار خداپسندانه و ارزشمند به مدت چهار روز صورت گرفت و برای پیشگیری ویروس کرونا و حضور نیافتن مردم در آرامستان های روستا هزینه مراسم امسال به این امرالهی اختصاص یافت.

غلامزاده ضمن تقدیر از خیران نسر از اهالی خدا دوست این روستا خواست تا در سالهای آینده نیز در این امرانسان دوستانه شرکت کنند.

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort