بدون نظر
 
فرماندار تربت حیدریه خبر داد؛
غربالگری 7791 نفر در ورودی های تربت حیدریه/اعمال قانون 17 خودروی غیر بومی
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ در ۸:۳۰ ق.ظ
 
علی رستمی، از غربالگری 7791 نفر طی 24 ساعت گذشته در دو ایستگاه ورودی تربت حیدریه خبر داد و افزود: از این تعداد 9 نفر با علائم مشکوک به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.

علی رستمی، فرماندار تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته منتهی به دیروز 7791 نفر در دو ورودی تربت حیدریه توسط تیم های امدادی کنترل و تب سنجی شدند که از این تعداد 9 نفر مشکوک و به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.

وی تصریح کرد: طی 24 ساعت گذشته منتهی به امروز این میزان غربالگری به 1919 نفر کاهش داشته که از این تعداد 34 نفر مشکوک به دانشگاه علوم پزشکی گزارش شده است.

فرماندار تربت حیدریه خاطر نشان کرد: طی 24 ساعت گذشته منتهی به امروز 15 فقره خودروی غیر بومی با جریمه 500 هزار تومانی و دو خودروی دیگر با توقیف توسط پلیس راه اعمال قانون شدند، ضمن آنکه یک خودروی پراید نیز در میدان 22 بهمن که قصد جابجایی مسافر داشته با جریمه 500 هزار تومانی اعمال قانون شد.

وی گفت: همچنین 9 واحد صنفی متخلف نیز طی 24 ساعت گذشته در شهر تربت حیدریه پلمپ شدند.

بارش32.5 میلی متری باران در تربت حیدریه

احسان کریمی، معاون فنی و عمرانی فرماندار تربت حیدریه اظهار داشت: تا ساعت 10 صبح امروز در ایستگاه تربت حیدریه 32.5 میلی متر باران داشتیم که در برخی از ایستگاههای منطقه این میزان بارش کمتر و در برخی نقاط نیز بیشتر گزارش شده است.

وی بیان کرد: روان آب ها در تمام رودخانه های فصلی شهرستان بدون مشکل جریان دارد و از شب گذشته تاکنون پرسنل شهرداری نسبت به آب گرفتگی معابر در خیابان ها و معابر فرعی اقدام کردند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort