معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه:
پروژه های نیمه تمام تربت حیدریه نیازمند 3 هزار میلیارد ریال اعتبار است

به گزارش تابان تربت، حسن فتحی نیا در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان تربت حیدریه افزود: امسال برای طرحهای عمرانی نیمه تمام فقط 100 میلیارد ریال اعتبار از سوی دولت اختصاص داده شده و با این مبلغ کم کارچندانی از پیش نخواهد رفت. وی بیان کرد: هیچ طرح عمرانی در این شهرستان کلید نخورده
به گزارش تابان تربت، حسن فتحی نیا در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان تربت حیدریه افزود: امسال برای طرحهای عمرانی نیمه تمام فقط 100 میلیارد ریال اعتبار از سوی دولت اختصاص داده شده و با این مبلغ کم کارچندانی از پیش نخواهد رفت.
وی بیان کرد: هیچ طرح عمرانی در این شهرستان کلید نخورده و تمام سعی دولت در اتمام پروژه های بالای 70 درصد پیشرفت است.
فرماندار تربت حیدریه مهمترین پروژه های عمرانی شهرستان را طرح انتقال آب و تکمیل بیمارستان 272 تختخوابی امام حسین(ع) قید کرد و افزود: با توجه به بحران آب در شهر تربت حیدریه و افت منابع آبی طرح ملی انتقال آب در اولویت تکمیل پروژه های نیمه تمام قرار گرفته است.
وی تکمیل بیمارستان امام حسین(ع) را ضرورت دوم این شهرستان عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه شهرستان تربت حیدریه در کریدور اصلی شمال به جنوب کشور قرار دارد و همچنین دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان به بالغ بر یک میلیون نفر خدمات ارائه می کند و بنا به قول مساعد معاون وزیر راه و شهرسازی کار احداث این بیمارستان تا پایان سال 95 ه اتمام خواهد رسید.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰