



محتبی خلوصی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: مبلغ اهدایی از سوی خیر نیک اندیش حاج ذوالفقار ذوالفقاری صرف ساخت واحدهای مسکونی جهت استقرار پزشکان و اجرای این پروژه توسط مرکز خیریه منفرد که یکی از خیرین شاخص منطقه و حوزه سلامت است در بیمارستان امام رضا علیه السلام ساخته می شود.
وی با بیان اینکه حمایت ها و همکاری خیرین سلامت نقش موثری در توسعه زیرساخت های حوزه سلامت و رفع مشکلات بیماران دارد از خیرین سلامت دعوت کرد این شبکه را در اجرای طرح های عمرانی و تجهیز و کمک به بیماران یاری کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات گفت: عملکرد قابل تقدیر خیرین درعرصه سلامت در این شهرستان باعث افزایش خدمات بهداشتی درمانی مردم در این مه ولات شده است.
وی با بیان اینکه دو پروژه مرکز جامع سلامت شهر شادمهر، ستاد شبکه و مرکز جامع سلامت شهری و روستایی حاج عیسی شیردل در شهر فیض آباد در دست اقدام است افزود: با مشارکت خیران و استفاده از ظرفیت مردمی می توان گام های اثربخش در زمینه بهداشت و درمان برداشت.
شبکه بهداشت و درمان مه ولات با جمعیت حدود ۶۰ هزار نفر زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است و دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی به مردم ارایه میدهند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید