بدون نظر
 
فرماندار تربت حیدریه تاکید کرد؛
اجرای طرح کنترل ورودی های تربت حیدریه/هیچ آماری از مردم پنهان نیست و آن را دقیق اعلام می کنیم/راه اندازی ۲۰۰ تخت و اورژانس بیمارستان امام حسین علیه السلام تا یکماه آینده
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ در ۵:۲۰ ق.ظ
 
علی رستمی گفت: ‍در راستای اقدامات پیشگیرانه و با هدف مقابله با کرونا ویروس، با همکاری نیروهای مسلح، دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر نیروهای تب سنج از صبح امروز در مبادی ورودی و خروجی این شهر مستقر می‌شوند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، علی رستمی، معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه شنبه شب در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس افزود: بر این اساس نیروهای نظامی و انتظامی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی از سمت مشهد در مقابل دانشگاه دولتی، از سمت گناباد در پلیس راه شادمهر و نیز ورودی خواف از سمت میدان آزادگان از امروز یکشنبه ۲۵ اسفندماه مستقر می‌شوند.

وی اظهار داشت: این نیروها علاوه بر تب سنجی افرادی که قصد ورود به تربت‌حیدریه را دارند، موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا را به مراکز درمانی و محل قرنطینه معرفی می‌کنند.

فرماندار تربت حیدریه گفت: تمام مصوبات جلسه ستاد پیشگیری از کرونا همانند جلسه شورای تامین شهرستان لازم الاجر و هیچ گونه کوتاهی در این زمینه پذیرفته نیست.

وی با بیان اینکه مردم باید توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند و بهترین راهکار برای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا، ماندن در خانه است، افزود: اولویت گندزدایی و ضدعفونی با شناسایی مناطق آلوده انجام می‌شود و در این راستا از شب گذشته 12 گروه از نیروی های مردمی اعم از بسیج، حوزه علمیه، هیئت های مذهبی اقدام به ضدعفونی کردن محلات هدف کرده اند.

رستمی بیان داشت: شهرستان تربت‌ حیدریه از حیث اقدامات پیشگیرانه و تمهیدات اتخاذ شده جهت مقابله با ویروس کرونا از جمله شهرستان‌های پیشرو در استان خراسان رضوی است و آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در این خطه، موید این مطلب مهم و اساسی است.

فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه هیچ آماری از مردم پنهان نیست و آن را دقیق اعلام می کنیم، افزود: تقریبا نیمی از مراجعه کنندگانی که در آبان و آذر مبتلا به آنفولاآنزا شده بودند برای کووید ۱۹ به مراکز درمانی مراجعه کردند، لذا مسوولان و فعلان فضای مجازی مراقبت کنند که تحت تاثیر تبلیغات و جوسازی ها نشوند.

وی افزود: اتخاذ هرگونه تصمیم در شهرستان از جمله قرنطینه کردن، منوط به کسب اجازه از مقامات بالاتر است و کما اینکه امکان آن نیز نیست چرا که روزانه بالغ بر ۲۰ هزار خودرو از محورهای مواصلاتی این منطقه عبور می کنند و اگر نیمی از سفرهای آنها کاهش داشته باشد باز هم امکان آن وجود ندارد.

رستمی خاطر نشان کرد: در این برهه از زمان تمامی کارهایی که صورت می گیرد کاملا باید بصورت عملیاتی باشد و ازهرگونه مانور و نمایش خودداری شود.

وی در ادامه از مردم خواست که از مهمانی، میزبانی و دید و بازدید بصورت خیلی جدی پرهیز کنند.

رستمی همچنین از گردانندگان شبکه های اجتماعی خواست که از هرگونه ایجاد ترس و دلهره و استرس و اضطراب در مردم و تشویش اذهان عمومی بپرهیزند.

فرماندار ویژه تربت حیدریه در ادامه از اقدامات علوم پزشکی درخط مقدم مبارزه با کرونا ویروس تقدیر و تشکر ویژه کرد و گفت: همچنین باید از مردم و به ویژه اصناف که همکاری هوشمندانه و خوبی با مسئولین داشته اند، تشکر کرد.

رستمی از لغو مرخصی تمامی مدیران شهرستان تا اطلاع ثانوی خبر داد و افزود: دوبخش از بیمارستان نهم دی برای پوشش بیشتر مبتلایان به کرونا تخلیه خواهد شد و بیمارستان رازی با تعرفه دولتی برای پشتیبانی بیمارستان نهم دی و پوشش بیماران عادی آن تعیین شده است.

وی افزود: همچنین توانسته‌ایم با کمک صمت و اصناف یک واحد تولید سرکه را در شهرستان را با تولید روزانه چهارهزار لیتر در روز موادضد عفونی و گندزدا را راه‌اندازی کنیم و تولید دوازده هزار ماسک در شبانه روز با کمک مردم نیز به ۲۲ هزار در روز خواهد رسید.

رستمی از محدودیت تزریق امکانات از مرکزاستان به شهرستان خبرداد و گفت: کمبود ماسک n95 در بخش درمانی داریم و درصورت تزریق امکانات از استان به بخش درمانی تزریق خواهد شد.

فرماندار تربت حیدریه تاکید کرد: در بدبینانه ترین حالت ممکن تا یکماه آینده ۲۰۰ تخت و اورژانس بیمارستان امام حسین علیه اسلام راه اندازی می شود و تمام فعالیتهای ورودی و خروجی این پروژه که مربوط به بخش دولتی بوده به پایان رسیده و فقط پیمانکار داخل باید سریعتر پروژه را تحویل دهد.

تا صبح امروز و طبق آمارهای رسمی وزارت بهداشت ۲۴ مورد مثبت به بیماری کووید ۱۹ در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گزارش شده است.

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تحت پوشش قراردادن سه شهرستان تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به حدود ۳۶۸ هزار نفر در جنوب خراسان رضوی خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی ارایه می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort