



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام محمدعلی رضایی، در آئین خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: امروز بزرگترین شخصیت های متفکر جهانی به این باور رسبدند اسلامی که دیروز افیون ملتها و عقب ماندگی انسانها بوده چگونه توانسته در این چهل مایه عزت و اقتدار شده و آتشفشانی بشود که قدرت های جهانی را عاصی کرده است.
وی تصریح کرد: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی استکبار جهانی هزاران مانع برای استقرار و استمرار نظام اسلامی ایجاد کرد و با جبهه منافقین و برخی جریانات برای توقف این حرکت دست به هر توطئه ای زدند.
رضایی بیان کرد: برخی فکر می کنند ما در این چند سال اخیر تحریم شدیم کما اینکه ما از روز اول پیروزی انقلاب تحریم اقتصادی بودیم و دشمن در حال پیکار با این نظام و ملت بود و با همه گرفتاری ها از اختلافات قومی و قبیله ای، ترور شخصیت های برجسته نظام تا جنگ تحمیلی را به راه انداختند، اما این نظام در دنیای زر و زور و تزویر به جای رسید که بعنوان یک نظام مقتدر و عزتمند خودنمایی می کند.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: امروز انقلاب اسلامی ایران اسلام را به دنیا معرفی کرده و عاصی شدن دشمن برای همین است که اسلام توسط حمهوری اسلامی و هسته مقاومت گسترش یافته است.
وی گفت: امروز اگر سوریه، لبنان، فلسطین و یمن و کشورهای آزادیبخش در برابر نظام سلطه ایستادند و این از انقلاب اسلامی نشات گرفته که اسلام ناب محمدی صلی الله را به جهان معرفی کرده است.
رضایی تصریح کرد: امروز یکی از روزهای ارزشمند و بزرگ جمهوری اسلامی است که ملت سرنوشت اینده کشور را رقم می زند و با انتخاب افراد اصلح و توانمند و کارامد مجلس قوی را تشکیل می دهند.
وی بیان کرد: امروز از هر زمان حضور در پای صندوق های رای مهمتر است چرا که امروز برای مبارزه و پنجه در پنجه شیر شدن حضور حداکثری در انتخابات مهم است و رایی که ملت می دهد تیر مهلک و سهمگینی بر قلب سیاست مداران ایالات متحده تست.
خطیب جمعه موقت تربت حیدریه گفت: مردم در مرحله نخست ضمن حضور حداکثری در انتخابات به کسی رای بدهند که معیارهای ولی فقیه جامعه را دارا باشند،، زیرا دشمن به دنبال این است که نظام را از درون ساقط کند و با فرستادن افراد نفوذی به مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی کشور را از داخل با مشکل مواجه کند.
رضایی گفت: فرد منتخب باید مومن، انقلابی و جهادی باشد و برای ایجاد عدالت تلاش کتد و از استکبار و استعمار هراسی نداشته و معتقد به ساختن نظام از داخل کشور باشد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید