کد خبر : 26586
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳

جانشین قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه علیه السلام سپاه در شمالشرق:

انقلاب اسلامی تحول شگرفی در امت های جهان اسلام پدیدار کرد/بمب هسته ای جمهوری اسلامی این حضور عزتمندانه و حماسی ملت ایران در صحنه است

انقلاب اسلامی تحول شگرفی در امت های جهان اسلام پدیدار کرد/بمب هسته ای جمهوری اسلامی این حضور عزتمندانه و حماسی ملت ایران در صحنه است

به گزارش خبرنگار تابان تربت، سردار مجید رضا حسن زاده جانشین قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه علیه السلام سپاه در شمالشرق، صبح امروز در مراسم راهپیمایی 22 بهمن مردم تربت حیدریه اظهار کرد: در شرایطی که مکاتب سوسیالیست و کمونیست غرب و شرق عالم به بن بست رسیده بودند،  انقلاب اسلامی یک انقلاب تحول کننده

به گزارش خبرنگار تابان تربت، سردار مجید رضا حسن زاده جانشین قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه علیه السلام سپاه در شمالشرق، صبح امروز در مراسم راهپیمایی 22 بهمن مردم تربت حیدریه اظهار کرد: در شرایطی که مکاتب سوسیالیست و کمونیست غرب و شرق عالم به بن بست رسیده بودند،  انقلاب اسلامی یک انقلاب تحول کننده ای در دنیا بود و در زمانی رخ داد که هیچ کس آن را پیش بینی و تصور نمی کرد.

وی تصریح کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی، وزیر وقت رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کرد که این انقلاب زلزله مهیبی بود که کاخ های امید انها را ویران کرده است.

حسن زاده خاطر نشان کرد: در دوران پهلوی تنها پوسته ای از اسلام در جامعه بود و به جایگاه رفیعی که اسلام برای پیروان خود ترسیم کره بود عمل نمی شد اما با پیروزی انقلاب مغز حیات بخش این دین الهی در تمام این کشور جاری و شاهد تحولی بزرگی در جهان شدیم.

وی با بیان اینکه تفکر انقلابی و باور الهی ارزشمندترین محصول انقلاب اسلامی تاکنون منشا عزت و اقتدار برای جهان اسلام شده، گفت: انقلاب اسلامی تحول شگرفی در امت های جهان اسلام بوجود آورد و ارزشمند ترین دستاورد این انقلاب نیز همین تحول در افکارها، باورها بود که این اقتدار و عظمت را شکل داد.

جانشین قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه علیه السلام خطاب به دشمنان انقلاب گفت: بمب هسته ای جمهوری اسلامی، این حضور ارزشمند، حماسی و عزتمندانه ملت ایران است و تا زمانی که این مردم پای انقلاب و ولایت خود ایستاده باشند استکبار جهانی خواب راحتی نخواهد داشت.

وی به اربعین شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همزمانی آن با راهپیمایی 22 بهمن اشاره کرد و افزود: حاج قاسم سردار مبارزه با تروریسم بین المللی و سیدالشهدای جبهه مقاومت شد و این امنیت، اقتدار و عزت مرهون تلاش های مجاهدانه او و همرزمان شهیدش است.

جانشین قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه علیه السلام به ابعاد شخصیتی و فکری شهید سلیمانی اشاره کرد و افزود: حاج قاسم بک نیروی انقلابی، جهادی و متعبد ولایت فقیه بود و هیچگاه ترسی از دشمن به خود راه نداد.

راهپیمایی با شکوه 22 بهمن مردم تربت حیدریه از ساعت 10 صبح از محل میدان امام خمینی(ره) به سمت خیابان شهید سپهبد حاج قام سلیمانی و میدان بسیج برگزار شد.

انتهای پیام/

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.