بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
منطق مقاومت غرب آسیا را فرا گرفته است/حضور حداکثری در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را مایوس می کند .
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ در ۱:۱۸ ب.ظ
 
حجت الاسلام محمدرضا عصمتی گفت: امروز در منطقه غرب آسیا منطق مقاومت حاکم است و همه امت های آزادیخواه رهرو این گفتمان و منطق اند و ام القری این منطق‌ ناب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است‌.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، در آئین خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: ما در راه رسیدن به اهداف ناب نظام اسلامی موانعی بر سر راه داریم که بعضی آن درونی و بعضی بیرونی است.

وی به موانع بیرونی اهداف انقلاب اشاره کرد و گفت: موانع بیرونی تقابل نظام سلطه در مقابل این انقلاب نوپای اسلامی است که در طول ۴۱ سال از عمر انقلاب دشمنی ها به شکل های‌گوناگون ظهور و بروز داشته که از اختلافات قومی و قبیله ای تا ترورها، فتنه ها و تحریم ها و سرآمد آن جنگ تحمیلی بود و لحظه ای دشمن از توطئه دست بر نداشته است.

رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی بیان کرد: توطئه های دیگر دشمن در بحث‌ تحریم بود که به تعبیر خودشان با فشار حداکثری بتوانند مقاومت مردم را تضعیف‌ کنند و شاید مردم را تسلیم اراده تصمیم پلید خود کنند و خواستند نور الهی را خاموش کنند اما بر خلاف دشمنان، قدرت الهی بر آن تعلق گرفت که مستضعفین پیروز و همه مستکبرین خار باشند.

عصمتی به موانع درونی اشاره و خاطر نشان کرد: این فرهنگ و مسئله راحت طلبی و آماده نبودن برای مواجه با مشکلات مسئله مهمی است، راحت طلبی با مبارزه با استکبار همخوانی ندارد.

وی گفت: مطلب دیگر بد فهمبدن از دین است، گاهی‌ما یکسری بد فهمیدن ها داریم، انجمن حجتی ها قبل از انقلاب روایتی از اهل بیت علیه السلام نقل می کردند که هر پرچمی قبل از قیام حضرت مهدی عجل الله برافراشته شود در آتش است، این کج فهمی در مقابل انقلاب و حرکت مردم بود، غافل از این که حدیث است، هر کسی که ادعای مهدویت بکند در اتش است نه حکومتی که در مقابل منکرات قد علم کند.

خطیب جمعه تربت حیدریه اظهار داشت: تعبیر زیبای مقام معظم رهبری این است که فرمود سنی تکفیری و شیعه انگلیسی هر دو مضر برای اسلام و در مقابل اسلام ناب محمدی صلی الله است، لذا یکی از موانعی که باید مردم به جد با آن برخورد کنند مسئله مصرف گرایی و اسراف در همه امور است چرا که اسراف ضد ارزش های والای اسلامی است و با سبک زندگی اسلامی همخوانی ندارد.

امام جمعه تربت حیدریه گفت: ما باید یک الگوی مصرف صحیح تبیین و با این موانع برخورد کنیم، مانعی که در قرآن کریم با این عنوان که اسراف و مصرف‌ گرایی بی رویه کار شیطان است و انسان در این مسیر، در مسیر شیطان است و نمی تواند یک انقلابی پیشرو باشد.

وی افزود: مسئله تجمل گرایی و اشرافی گری از موانع پیشرفت انقلاب است که باید امت اسلامی‌ با همه این موانع مبارزه کنند تا انقلاب اسلامی به اهداف عالبه خود دست یابد.

وی با بیان اینکه حضور حداکثری در انتخابات دشمن را مایوس و ناامید می کند، افزود: امتحان بزرگ پیش روی ما در گام نخست خضور گسترده و باسکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن است و هر چه مردم ما بیشتر در مسئله راهپیمایی حضور پیدا کنند دشمن را بیش از گذشته مایوس تر خواهند کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند بازدید ۵۹۰۰۰ نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort