



به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام برهان باقری مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا علیه السلام سه شنبه شب در ویژه برنامه گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در مسجد جامع تربت حیدریه اظهار کرد: دشمنان در شبکه های اجتماعی و ماهواره ای در تلاشند تا دوران پهلوی را برای نسل جوان تطهیر کنند و این رسالت اصلی امروز انقلابیون و دلسوزان نظام اسلامی است که در هر شرایطی با تبیین گفتمان انقلاب و اهداف و آرمانها این توطئه دشمن را نیز خنثی کنند.
وی تصریح کرد: روزی در این کشور 6 هزار مستشار امریکایی و غربی بر این ملت و کشور حکومت می کردند و شاه مملکت بعنوان نوکر از آنها تبعیت می کرد تا جایی که برای این سلطه خود حق توحش از مردم می گرفتند.
باقری خاطر نشان کرد: همه این ظلم و جنایت ها باعث شد تا ملت ایران به رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی فریاد تظلم خواهی و عدالت طلبی را سر بدهد و با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی خود را از یوق رژیم فاسد پهلوی و نظام سلطه نجات دهد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا علیه السلام با بیان اینکه تشکیل نظام اسلامی مقدمه ای برای تشکیل تمدن بزرگ اسلامی است، افزود: در این بین باید با تشکیل دولت اسلامی و جامعه اسلامی زمینه برای تمدن بزرگ اسلامی که منجر به ظهور حضرت بقیه الله عجل الله خواهد شد فراهم کنیم.
وی گفت: مردم با خرد جمعی باید به سمتی حرکت کنند که همانطور انقلاب اسلامی را در سال 57 به پیروزی رساندند، در مرحله تشکیل دولت اسلامی به گونه ای عمل کنند که با فریاد عدالت طلبی و انتخاب مسئولانی عدالتخواه، مقدمات تشکیل دولت اسلامی را فراهم کنند.
باقری بیان کرد: این بدان معناست که دولتمردان ما باید برای پیشرفت در همه عرصه ها اعم از اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی با اجرای قوانین ناب اسلامی جامعه ای اسلامی را شکل دهند چرا که بسیاری از ناهنجاری های امروز ناشی از عملکرد نامطلوب مسئولان است و لذا اگر مسئولانی دینمدار داشته باشیم بی شک مردم هم دینمدار و جامعه ای اسلامی تشکیل می شود.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا علیه السلام اظهار کرد: تجربه ثابت کرده که در طول دوران 41 ساله انقلاب اسلامی تفکر لیبرالی و غربگرایی هیچگاه مشکل کشور را حل نکرده و بعد از آن هم حل نخواهد کرد و آنچه که برای این کشور و ملت گره گشا خواهد بود مسئولانی در تراز انقلاب اسلامی با مدیریتی جهادی و انقلابی است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید