بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
احزاب و شخصیت های سیاسی با جوسازی اذهان عمومی مردم را مخدوش نکنند
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ در ۱۰:۴۵ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه گفت: برخی احزاب و شخصیت ها سیاسی در حین و بعد از انتخابات با جوی سازی ها موجب نشوند جامعه دو قطبی شود و یا با گفتار‌ فریبنده اذهان مردم را مخدوش نکنند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، در آیین خطبه های این هفته نماز جمعه اظهار کرد: ما در آینده نه چندان دور امتحان بزرگی در پیش داریم که مسئله انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان است که مقام معظم رهبری مسئله حق الناس را بیان فرمودند که در خیلی از موارد حق الناس بر حق الله مقدم است.

وی خاطر نشان کرد: کسی باید ثبت نام کند که با بررسی همه جوانب، خودش را دارای ویژگی خاص برای خدمت به مردم در گام دوم انقلاب اسلامی بداند و اگر کسی واجد این شرایط نباشد رعایت حق الناس نکرده و ظلم به مردم کرده است.

مسئله دیگری که حجت الاسلام عصمتی به آن اشاره کرد، مسئله صلاحیت نامزدها بود و اصافه کرد،: صلاحیت ها باید با دقت ملاحظه شود که حتما شده و حق الناس نسبت به کسی که ثبت نام کرده و هم برای همه مردم که آیا فلان نامزد صلاحیت خدمت به مردم را دارد یا خیر رعایت شود.

مدیر حوزه علمیه مرحوم هراتی تربت حیدریه گفت: یقینا شورای نگهبان که با نظارت استصوابی که قانون به این نهاد داده ، این ویژگی ها را مراعات می‌کند و ما باید پایبند به قانون باشیم و با هر سلیقه سیاسی ای که داریم این مسائل را بپذیریم.

امام جمعه تربت حیدریه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: افرادی که در معرض انتخاب هستند در تبلیغات آنچه هستند، خود را معرفی‌ کنند و بیشتر از آنچه هستند نباید معرفی کنند، زیرا غش در معامله در اسلام حرام است و باید حقیقت در تبلیغات گفته شود که مردم فریب نخورند، زیرا عدم رعایت این نکته مسئله حق الناس است‌.

وی افزود: نامزدها نسبت به رقبا سیاه نمایی نکنند و مجموعه امتیاز های آنها را نادیده نگیرند چرا که این مسئله هم حق الناس است.

توصیه دیگر امام جمعه تربت حیدریه به احزاب و گروه های سیاسی است و خاطر نشان کرد: احزاب و شخصیت ها سیاسی در حین و بعد از انتخابات با جوی سازی ها موجب نشوند جامعه دو قطبی شود و با گفتار‌ فریبنده اذهان مردم را مخدوش کنند و سخنانی بگویند که دشمنان خوشحال شوند و دوستان گله مند شوند.

عصمتی افزود: در طول ۴۱ سال که از عمر مبارک انقلاب‌ می‌گذرد در انتخابات های متعدد همه طبق موازین انجام شده و آخر الامر پیروز همه این عرصه ها نظام و امت اسلامی خواهند بود و باید تلاش کنیم حضور حداکثری مردم را در پای صندوق ها داشته باشیم و وحدت را حفظ کنیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort