



به گزارش خبرنگار تابان تربت، سردار احمدی، فرمانده سابق سپاه امام رضا علیه السلام، صبح امروز در همایش گرامیداشت 9 دی و در جمع مردم تربت حیدریه اظهار کرد: در فتنه 88 اگر میدان جنگ از خرمشهر و بستان به خیابان های تهران کشیده شد، به اصطلاح تعارض بین اهل قبله آغاز شد و هیچ شخص و جریانی زیر بیدق حق نمی تواند بماند مگر آنانکه اهل بصیرت، صبر و استقامت باشند.
وی با بیان اینکه نظام سلطه 15 سال برای فتنه 88 برنامه ریزی کرده بود، افزود: فتنه 88 پرونده 200 روزه ای بود که توسط فتنه گران تشکیل و آتش به جان امنیت این ملت زد تا به هدف خود یعنی براندازی اصل نظام و ولایت فقیه دست یابد.
احمدی خاطر نشان کرد: این حادثه همانند سایر حوادث از صدر اسلام دو روی سکه داشت که یک طرف آن مرتبط به مدیریت ولی فقیه زمان و رهبری امام خامنه ای(مدظله العالی) برای نجات جان مردم و امنیت کشور بود و روی دیگر آن به سردمداری سران فتنه و با هدایت های جبهه استکبار بود تا کشور را به آشوب بکشانند.
این پیشکسوت دفاع مقدس بیان داشت: دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی نظام سلطه بارها اذعان کردند که برای این فتنه و آشوب های خیابانی 15 سال برنامه ریزی های دقیق کرده بودند، اما رهبری حکیمانه امام خامنه ای(مدظله العالی) و حضور آگاهانه مردم در صحنه این فتنه عظیم را خنثی کرد.
وی با بیان اینکه باید مراقب جریان نفوذ و نفاق در کشور باشیم، از جنگ صفین بعنوان یک نمونه بارز یاد کرد و گفت: مالک اشتر چند ضربه شمشیر تا رسیدن به خیمه معاویه بیشتر فاصله نداشت و اگر جریان نفوذ و نفاق شمشیر زیر حنجر حضرت امیر علیه السلام قرار نمی دادند سرنوشت تاریخ تغییر می کرد.
فرمانده سابق سپاه امام رضا علیه السلام گفت: حضرت امیر علیه السلام را بالاجبار به مذاکره کشاندند و نتیجه مذاکره ابوموسی اشعری و عمر و عاص آن بود که سر حسین بن علی علیه السلام در کربلا به نیزه شد.
احمدی افزود: امروز دنیای اسلام در حال گذر از یک پیچ تاریخی و حساس است و تمام اتفاقاتی که در لبنان، عراق و سوریه شاهدآن هستیم تنها یک هدف دارد و آن فروپاشی نظام اسلامی و از بین بردن زنجیره مقاومتی است که سالها آمریکایی ها برای نقشه جدید خاورمیانه برنامه ریزی کردند و امروز به لطف الهی و خون مطهر شهدای مدافع حرم مولود این تحولات را جمهوری اسلامی ایران نامگذاری کرده است.
وی با بیان اینکه نباید مردم را از جنگ و سایه جنگ ترساند، افزود: آمریکایی ها اگر ذره ای اراده و عزم جنگ را داشتند همان دفاع مقدس را به نفع خود خاتمه می دادند و یا همان روزی که پهباد 200 میلیون دلاری آنها توسط رزمندگان اسلام ساقط شد حمله نظامی می کرد، اما از قدرت منطقه ای ایران آگاه است و لازم نیست برخی اشخاص در کشور، مردم و نظام را از سایه جنگ بترسانند و دو قطبی جنگ و مذاکره را در جامعه راه بیندازند.
روز نهم دیماه از دو جهت برای مردم ولایتمدار تربت حیدریه حائز اهمیت است و نخست آنکه در 9 دی سال 57 مردم این خطه از خراسان به رهبری علما و بزرگان خود در یک حرکت انقلابی و با تقدیم 10 شهید و 17 جانباز43 روز قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، نمادهای طاغوت را شکستند و با بیرون راندن عوامل سفاک پهلوی زمام امور شهر را به دست انقلابیون سپردند و دوم نیز خروش مردم ولایت مدار تربت حیدریه در 9 دی 88 و همزمان با سراسرکشور بود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید