بدون نظر
 
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خراسان:
حوزه‌های علمیه پاسخگوی شبهات فضای علمی کشور باشند
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۳ ق.ظ
 
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خراسان:گفت: در حال حاضر که فضای علمی کشور درگیر شبهات متعدد شده، تنها معیار پویایی حوزه‌های علمیه، تسلط علمی و پاسخ‌گویی به این شبهات است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت‌الاسلام حسین کندری معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خراسان، ظهر امروز به مناسبت هفته پژوهش در جمع حوزویان تربت‌ حیدریه اظهار کرد: حوزه علمیه‌ای بهتر می تواند پاسخ‌گو باشد که بار علمی و پژوهشی بیشتر و سنگین‌تری داشته باشد چرا که در حال حاضر که فضای علمی کشور درگیر شبهات متعدد شده، تنها معیار پویایی حوزه‌های علمیه، تسلط علمی و پاسخ‌گویی به این شبهات است.

وی تصریح کرد: حوزه علمیه زمانی می‌تواند خود را پاسخگو و انقلابی بداند که مجهز به سلاح دانایی باشد و این دانایی در سایه تحقیق و پژوهش کسب می شود.

کندری از عنصر غفلت به عنوان آفت بزرگ حوزه‌های علمیه یاد کرد و گفت: غفلت چه به عمد و چه به سهو، به استوانه حیات و بنیان علمی حوزه‌های علمیه ضربه می زند و عمق فاجعه زمانی بیشتر می‌شود که ببینیم در لحظه ای که وظیفه داریم پاسخ بدهیم، تحت تاثیر همین غفلت منفعل شده ایم.

محمد حسن عصمتی، معاون پژوهش حوزه علمیه‌ تربت‌ حیدریه گفت: اکنون در این حوزه علمیه هفت نفر پژوهشگر که دارای رتبه‌های علمی استانی و کشوری هستند، مشغول انجام امور علمی، پژوهشی و تحقیقاتی هستند.

وی در تشریح فعالیت‌های پژوهشی یک سال اخیر حوزه علمیه مرحوم هراتی تربت‌ حیدریه افزود: با صرف 150 میلیون ریال اعتبار موفق شدیم سالن مطالعه و کتابخانه تخصصی راه اندازی و تجهیز کنیم.

عصمتی همچنین از فعالیت گروه نرم‌افزاری مرآت با حضور چهار نفر پژوهشگر خبر داد و گفت: تاکنون این گروه نرم‌افزاری موفق به تولید چهار نرم‌افزار “اطلاع رسانی واحد پژوهش”، “اصول پلاس” (پاسخ به اشکالات و جزوه تصویری)، “هراتی” (اخبار و فراخوان های حوزوی) و “مجموعه مقالات” شده اند.

وی افزود: برپایی ۱۰ کارگاه پژوهشی، انتشار پنج شماره نشریه علمی پژوهشی، برگزاری کارگاههای روش تحقیق و آشنایی با نرم‌افزارهای تحقیقی و پژوهشی، تهیه طرح نامه‌های تحقیق، بر پایی کارگروه‌های علمی پژوهشی از دیگر فعالیت‌های یک سال اخیر معاونت پژوهشی حوزه علمیه تربت‌حیدریه است.

در این مراسم از سه پژوهشگر برتر و گروه نرم‌افزاری مرآت تجلیل شد.

در حال حاضر بیش از ۴۰۰ طلبه و روحانی در دو حوزه علمیه برادران مرحوم هراتی و فولاد و یک حوزه علمیه خواهران ریحانه الرسول سلام الله تا مقطع سطح چهار(دکترا) تحصیل می کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort