



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ محمدرضا قرائی تربتی، مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه دوشنبه شب در همایش مهندسی کنکور و جشن ستارگان دانش آموزان این منطقه اظهار کرد: از این تعداد، هفت نفر رتبه زیر صد و 47 نفر رتبه زیر هزار را کسب کردند.
وی گفت: هدف از برپایی همایش، تجلیل از رتبه آوران کنکور 98 تربت حیدریه و ایجاد انگیزه در دانشآموزان پایه دوازدهم است که با حضور هزار و 500 دانشآموز دختر و پسر سال آخر برگزار شده است.
قرائی تربتی در بخش دیگری دانش آموزان حاضر در همایش را ویترین آموزش و پرورش تربت حیدریه خواند و افزود: اینجا جمع شدهایم تا از رتبه های برتر کنکور که از افتخارآفرینان شهرمان هستند، تقدیر کنیم و به شما دانش آموزان این پیام را بدهیم که خودتان را باور کنید چرا که توانایی انجام کارهای بزرگ را دارید.
محمد مهدی مومنی رییس مرکز استعدادهای درخشان خراسان رضوی نیز در ادامه با بیان اینکه شیوه پذیرش دانشگاه ها در کنکور 99 به 2 صورت است، گفت: 85 درصد کد رشته محل ها از طریق سوابق تحصیلی، شامل رشته های درجه دو و سه و 15 درصد کد رشته محل ها از طریق آزمون سراسری که شامل رشته های پر متقاضی است، برگزیده می شوند.
وی تصریح کرد: امسال برای نخستین بار هر کس می تواند 250 کد رشته محل انتخاب کند و بر این اساس صد کد رشته محل در ثبت نام بدون آزمون و 150 کد رشته محل در آزمون سراسری خواهد بود.
مومنی همچنین گفت: در آزمون سراسری امسال سوابق تحصیلی که شامل نمرات دروس نهایی پایه دوازدهم می شود تا 30 درصد تاثیر مثبت دارد و 40 درصد کنکور از پایه های دهم و یازدهم و 60 درصد آن از پایه دوازدهم است.
بیش از ۳۶ هزار دانش آموز و ۲۵۰۰ معلم در ۲۵۷ آموزشگاه شهرستان تربت حیدریه تحصیل و تدریس می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید