کد خبر : 26017
تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۹

با معرفی نفرات برتر؛

جشنواره ملی عکس زعفران به کار خود پایان داد

جشنواره ملی عکس زعفران به کار خود پایان داد

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ سلیمان گلی دبیر پنجمین جشنواره ملی عکس زعفران تربت حیدریه و زاوه جمعه شب در آیین اهدای جوایز به نفرات برتر اظهار داشت: این جشنواره از ۱۱ تا ۱۶ آبانماه بمدت چهار روز با حضور عکاسان، خبرنگاران، خبرگزاری ها و همچنین تورهای گردشگری داخلی و خارجی در سطح مزارع زیر

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ سلیمان گلی دبیر پنجمین جشنواره ملی عکس زعفران تربت حیدریه و زاوه جمعه شب در آیین اهدای جوایز به نفرات برتر اظهار داشت: این جشنواره از ۱۱ تا ۱۶ آبانماه بمدت چهار روز با حضور عکاسان، خبرنگاران، خبرگزاری ها و همچنین تورهای گردشگری داخلی و خارجی در سطح مزارع زیر کشت زعفران در منطقه تربت حیدریه بررپاشده بود.

وی تصریح کرد: در تین جشنواره بیش از ۳۰۰ رزومه در بخش های مختلف از ابتدای مهرماه به دبیرخانه ارسال شده بود که از بیش از ۱۰۰ عکاس دعوت به عمل آمد.

گلی خاطر نشان کرد: همچنین در این جشنواره رسانه‌های تصویری و بین المللی همچون آناتولی ترکیه، فرانس ۲۴ فرانسه، شبکه العالم، یونان ،آسوشیدوپرس و چندین شبکه بین المللی دیگر در این جشنواره شرکت کرده‌اند.

وی بیان کرد: ۲۵۰۰ عکس به دبیرخانه جشنواره رسیده که از بین این عکس‌ها، عکاسان برتر انتخاب شده‌اند، ضمن آنکه بخش ویژه شهر تربت حیدریه اولین بار به جشنواره اضافه شد که نفرات برتر این بخش هم معرفی شده‌اند.

در پایان نفرات برتر به شرح ذیل مورد تجلیل قرار گرفتند:

هادی دهقان پور از سبزوار نفر اول
عادل عزیزی از اراک نفر دوم
علیرضا رحمانی از تاکستان نفر سوم

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.