بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
سفارتخانه های آمریکا جایگاهی برای عملیات جاسوسی در کشورهاست
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۸ در ۹:۳۳ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه گفت: امریکا بعد از جنگ جهانی دوم سفارتخانه ها و کنسولگری ها را جایگاهی برای عملیات جاسوسی قرار داد تا بتواند چگونگی سلطه خویش را بر کشور ها تضمین و تامین دهد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام محمدرضا عصمتی امام جمعه تربت حیدریه در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه اظهار کرد: امریکا بعد از جنگ جهانی دوم در کشورهای مختلف سفارت خانه و کنسولگری راه انداخت که ظاهرش این است که دو کشور وقتی در یکدیگر کنسولگری دارند، مسائل همدیگر را بررسی و ارتباطات دو سویه با هم داشته باشند. اما سیاستمداران ایالات متحده این کنسولگری ها را جایگاهی برای عملیات جاسوسی قرار داد تا بتواند چگونگی سلطه خویش را بر کشور ها تضمین و تامین دهد.

وی تصریح کرد: در این میان سفارت امریکا در ایران همین نقش را ایفا می کرد و در کودتای ۲۸ مرداد با حمایت امریکایی ها، طاغوت زمان مجدد برگشت و استمرار پیدا کرد.

رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی خاطر نشان کرد: البته به حول قوه الهی پیروزی انقلاب اسلامی باعث شد که جاسوسی ها و نقشه های فراوان امریکا به مدد دانشجویان پیرو خط امام (ره) خنثی و لانه جاسوسی آنها تسخیر و همه نقشه های شوم شان نقش برآب شود و یک حرکت طوفنده و اقدام انقلابی بر علیه نظام سلطه انجام شودد.

وی بیان کرد: برخی از لیبرال ها که قلب آنها با سیاست های غربی بود با اقدام دانشجویان پیرو خط امام (ره) مخالفت کردند اما امام (ره) این اقدام را انقلاب دوم و برتر از انقلاب اول شمردند و اینگونه ضربه سنگینی بر استکبار وارد شد.

وی افزود: امروز نیز با تبعیت از امامت جامعه اسلامی به حول قوه الهی همه نقشه های استکبار جهانی نقشه بر آب شده و جبهه مقاومت که الهام گیری از انقلاب اسلامی دارد همه نقشه های پلید آنها در منطقه را بی نتیجه گذاشته و انقلاب با توانمند های روشن و شگرفش در عرصه های مختلف در حال درخشش در دنیا است.

خطیب جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: دشمنان بدانند که هر چه فشار بر امت انقلابی ما را بیشتر کنند، مقاومت مردم انقلاب اسلامی بیشتر و بیشتر می شود.

وی افزود: این عزت و عظمت در سایه توکل بر خداوند و روی آوردن به معنویت و تحت رهبری دائیانه دو رهبر و امام انقلاب اسلامی و هوشیاری امت اسلامی است و لذا ما دست رد به نظام سلطه زده ایم و با همه افکاری که در مقابل غرب و نظام سلطه از خود وادادگی نشان می دهند و فکر می کنند با مذاکره با غربی ها موفقیت کسب خواهد شد، مخالفیم.

عصمتی گفت: امروز منطق و استدلال نشان می دهد که تنها راه موفقیت ما مقاومت و ایستادگی در مقابل نظام سلطه است و باید از واقعه روز ۱۳ آبان ۵۸ درس بگیریم و تاریخ را آویزه گوشمان کنیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort