بدون نظر
 
مشاور رییس سازمان تبلیغات اسلامی:
ضربات جبهه مقاومت، نظام سلطه را عاصی کرده است
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۰ ق.ظ
 
مشاور رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز ضربات مهلک و سنگین رزمندگان اسلام در یمن، لبنان و جای جای این منطقه نظام سلطه با آن همه امکانات و تجهیزات را سراسیمه و عاصی کرده و تمام محاسبات دشمن را به هم ریخته و این همان عزتی است که امت های آزادی بخش جهان اسلام از پیام کربلا دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام سید جواد موسوی هوایی مشاور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ظهر امروز در همایش منشور عزت که بمناسب ورود کاروان اهل بیت علیه السلام به شام در بقعه متبرکه بی بی حسنیه تربت حیدریه برگزار شد، اظهار کرد: احکام اسلام باید در همه حوزه های کشور اجرا شود و جای گلایه و انتقاد نیست و همه بابد کمک کنیم تا شریعت مقدس و دین خدا در همه ابعاد جامعه گسترده و مسلمین عزتمند شوند.

وی بیان کرد: امروز در حوزه های فرهنگی، سیاسی، امنیتی و حتی در جنگ و صلح باید عزتمنداته حرکت کنیم و راه عزت همان مسیر حق تعالی و اهل بیت علیه السلام است.

وی با بیان اینکه لزومی به درگیری نداریم، افزود: امروز امر به معروف و نهی از منکر حتی در اسارت لازم و واجب است و باید عزتمتدانه از مواضع الهی و انسانی را بیان کرد.

موسوی هوایی به الگو برداری روس ها از سیاست های کلی نظام اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: امروز روسیه با توجه به دشمن مشترکی که با ایران دارد بیشتر و بهتر از ما راهبردهای و سیاستهای ابلاغی رهبر فرزانه انقلاب را در کشور خود پیاده سازی می کنند.

مشاور رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز ضربات مهلک و سنگین رزمندگان اسلام در یمن، لبنان و جای جای این منطقه نظام سلطه با آن همه امکانات و تجهیزات را سراسیمه و عاصی کرده و تمام محاسبات دشمن را به هم ریخته و این همان عزتی است که امت های آزادی بخش جهان اسلام از پیام کربلا دریافت کردند.

وی خاطر نشان کرد: اگر ۱۰ درصد از فشارهای حداکثری امروز علیه جمهوری اسلامی را به هر کشور نوپا و تازه از جنگ خارج شده که در داخل مواضع متفاوت دارند وارد می کردند یقینا آن کشور در کمتر از یک سال به مرز فروپاشی می رسید کما اینکه این اتفاقات در برخی کشورهای اروپایی روی داده است.

وی در پیوند با این موضوع خاطر نشان کرد: هر امت و ملتی حاکمی بر قلوب، صالح، دیندار و سیاستمدار می خواهند تا بتوانند عزتمتدانه و با قدرت در برابر استکبار مقاوت کنند.

موسوی هوایی گفت: عزت امروز نظام اسلامی از خون شهیدان می جوشد که به این نظام و امت حیات بخشیدند و اجازه ندادند آب و خاک و ناموس این ملت به دست بیگانگان بیفتد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort