بدون نظر
 
قائم مقام سازمان صدا و سیما:
بیش از ۹۵ درصد تجهیزات صدا و سیما از داخل تامین می شود/۳ هزار نقطه کور در کشور شناسایی شده است
تاریخ انتشار : ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ در ۹:۱۸ ق.ظ
 
قائم مفام سازمان صدا و سیما گفت: بیش از ۹۵ درصد تجهیزات سازمان صدا و سیما از داخل تامین می شود و اگر این خودکفایی صورت نمی گرفت با وجود تحریم‌های فعلی در زمینه تجهیزات. و توسعه رسانه دچار مشکلات عدیده‌ای بودیم.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام موسوی مقدم ظهر امروز در ششمین جلسه شورای اداری تربت حیدریه اظهار داشت: پس از گذشت پنج دهه از انقلاب اسلامی با یک بررسی اجمالی شاهد کسب موفقیت‌های بی شماری بوده‌ایم که در تاریخ ایران کم‌نظیر است.

وی با بیان اینکه سازمان صدا و سیما به دستاوردهای جدیده رسبده، تصریح کرد: در آینده شاهد خودکفایی سیستم‌های مخابراتی در عرصه فضا خواهیم بود و گامی دیگر در عرصه فناوری را رقم می زنیم.

موسوی مفدم به راه اندازی ساختمان دفتر صدا و سیما در تربت حیدریه اشاره کرد و افزود: تربت حیدریه شهری است که هم از جنبه تاریخی و هم از جنبه مذهبی و فرهنگی چهره‌های شناخته شده دارد، در انقلابی گری که چهره‌ای درخشان دارد که ۴۳ روز قبل از ۲۲ بهمن ۵۷ بیش از سراسر کشور نسیم حکومت اسلامی از این شهر وزیدن گرفت.

قائم مقام صدا و سیما بیان داشت: با راه‌اندازی دفتر خبری در تربت حیدریه گام‌های خوبی در خصوص معرفی ظرفیت‌های شهرستان برداشته خواهد شد.

وی ادامه داد : حدود ۳ هزار نقطه کور در کشور به لحاظ آنتن دهی داریم اما در حال حاضر ۹۷ درصد شهرستان تربت حیدریه از نظر پوشش آنتن‌های صدا و سیما تکمیل است.

موسوی مقدم گفت: تا پایان امسال شاهد افزایش تعداد شبکه‌های دیجیتال در شهرستان تربت حیدریه و همچنین پوشش بیشتر امواج FM خواهیم بود.

ظرفیت های تربت حیدریه شناخته شده نیست

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تربت حیدریه اولین شهر پیروز انقلاب اسلامی، بزرگترین تولید کننده زعفران در کشور، بزرگترین تولید کننده پسته در خراسان و پایتخت ابریشم ایران و با تولید یک‌میلیون راس دام بزرگترین تولید کننده دام در شرق کشور به شمار می رود.

سعید باستانی افزود: متاسفانه در کشور کمتر کسی از وجود چنین پتانسیل‌هایی در تربت حیدریه اطلاع دارد که نشان از آن دارد که در حوزه تولید خبر و اشاعه خبر ضعیف عمل کردیم و امیدواریم با افتتاح دفتر خبری به این مهم که معرفی پتانسیل‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی و کشاورزی در سطح کشور است، دست یابیم.

وی خاطر نشان کرد: ثبت شهر ملی ابریشم، روستای ملی ابریشم کشی و خیلی از بسیار پتانسیل‌های دیگر که متاسفانه در سطح کشور این اخبار منتشر نشده است.

باستانی کفت: وجود نقاط کور آنتن‌های صدا و سیما همچنان در شهرستان وجود دارد که این تقاضا را بارها اعلام کردیم و اکنون نیز در حضور قائم مقام صدا و سیما این درخواست را مطرح می کنیم.

راه‌اندازی دفاتر خبری مراکز جمعیتی نباید معطل دستور سازمان شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه گفت : ‌تربت حیدریه مرکز و بلوک یک نقطه جمعیتی در حدود یک میلیون و دویست هزار نفری است که متاسفانه خیلی از خبرهای دست اول شهرستان در سیمای استانی پخش نمی شود.

علی رستمی افزود: متاسفانه به ندرت خبرهای مدیران تراز اول در سیمای استانی پخش می‌شود و امیدواریم با افتتاح این دفتر خبری از مظلومیت خبری شهرستان کاسته شود.

در پایان این جلسه دفتر خبری صدا و سیمای تربت حیدریه در خیابان فردوسی شمالی جنب چاپخانه قدس به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort