بدون نظر
 
خطیب جمعه موقت تربت حیدریه تاکید کرد؛
کاهش تعهدات برجامی نباید دشمن را جسورتر کند/سیاست اروپایی ها با ایالات متحده هماهنگ است
تاریخ انتشار : ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ در ۹:۳۰ ق.ظ
 
خطیب جمعه موقت تربت حیدریه با بیان اینکه گام های کاهش تعهدات برجامی نباید دشمن را جسور تر کتد، افزود: اجرای گام سوم تعهدات برجامی بعد از صبر یکساله راهبردی که با فرمایشات رهبری منافات دارد نباید با نحوه ادبیات و موضع گیری و گرا دادن برای مذاکره برخی مسوولان، استقلال، عزت و ارزشهای ملت ایران را زیر سوال ببرد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام محمد کازری در آئین خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار داشت: امروز به برکت بیداری و بصیرت و حضور به لحظه و به رهبری حکیم و شجاع و با تقوا، ملت ایران در برابر نظام سلطه ایستاده و شعارهای سیدالشهدا علیه السلام را در عرصه میدانی زندگی خود پدیدار کردتد.

 

وی بیان کرد: هنوز عده ای هستند که ملی گرایانه فقط شعار می دهند و هیچ راهبردی ندارند و برخی هم راهبرد سازی می کنند، اما در اسلام ملی گری نداریم و مرزهای جغرافیایی و برخی مرزبندی ها و و تجزیه کشورها برای کاهش قدرت آنهاست.

 

کازری افزود: امروز به برکت عزاداری ها که هر سال با شکوهتر از سال قبل و با نشاط معنوی و ظاهری انجام می شود دشمنان اسلام به وحشت افتادند و کشورهای مختلفی را واسطه می کنند تا ایران را پای میز مذاکره بکشانند.

 

خطیب جمعه موقت تربت حیدریه گفت: امروز حزب الله لبنان، انصارالله یمن، جنیش حماس و سایر گروههای مقاومت با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بیعت می کنند و محور اصلی مقاومت را جمهوری اسلامی می دانند و برای نابودی غده سرطانی اسراییل با ام القرای جهان اسلام متحد شدند.

 

وی با بیان اینکه گام های کاهش تعهدات برجامی نباید دشمن را جسور تر کتد، افزود: اجرای گام سوم تعهدات برجامی بعد از صبر یکساله راهبردی که با فرمایشات رهبری منافات دارد نباید با نحوه ادبیات و موضع گیری و گرا دادن برای مذاکره برخی مسوولان، استقلال، عزت و ارزشهای ملت ایران را زیر سوال ببرد.

 

وی تصریح کرد: منافع ملت در پرتو شعار استقلال و آزادی و حرکت های جریان ساز و فراملی و عزت محوری است و مذاکره با هر کس تحت هر شرایطی برای متافع مادی استقلال و ارزشها را زیر سوال برده و بر خلاف اصل ارزشهاست.

 

کازری خاطر نشان کرد: سیاست اروپایی ها با ایالات متحده هماهنگ است و مردم باید بصیرت لازم را در عرصه کلان داشته باشند، لذا همانطور که شاهدیم همه این رفت و آمدها جز معطلی نتیجه ای برای ایران نداشته و به دولتمردان توصیه می کنیم تعریف کردن گام چهارم دشمن را جسورتر خواهد کرد و باید اعلام شود این اخرین گام ماست وگرنه دشمن از همین روش سوء استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort